Yetkililer Göreve!

Yetkililer Göreve!

SİVAS Toplum Ruh Sağlığı adeta dökülüyor. Bu merkezde PSİKİATRİ doktoru olması gerekirken psikiyatri doktoru da bulunmuyor. Hastalar perişan, aileler perişan, çalışanlar perişan?

SPHM ÖZEL HABER

Sağlık alanında SİVAS 20 yıl geriye giden uygulamalarla tanışıyor. Sıkıntılı hastaların olduğu Eski Demiryolları Hastanesi TOĞPLUM RUH SAĞLIĞI MERKEZİNE dönüştürülürken, burada hizmetin ise sıfırın altında olduğu öğrenildi.

Hasta yakınlarının haber merkezimize verdiği bilgiler ise çok ilginç. Merkezde hastalar ile anı anına ilgilenmesi gereken PSİKİYATRİ doktorunun olmadığını belirten hasta yakınları, sıkıntılı durumlarla personelin elinden geleni yaptığı lakin PSİKİYATRİ doktoru olmamasından dolayı perişanlıkların had safhaya ulaştığı bilgilerine ulaşıldı.

Var olan sıkıntıları  YETKİLİLERİN bildiği lakin bir türlü tedbir almamaları ise hayret ibret ve kuşku ile karşılanıyor.

Vali AYHAN´ı göreve davet eden vatandaşlar, aksaklıkları CUMHURBAŞKANINA kadar götüreceklerini dile getirdiler.



Anahtar Kelimeler: Yetkililer Göreve
reis
23.01.2019 12:08:23
5 sene önce birileri yaptı ve sessiz sedasız sivasdan ayrıldılar sonraki gelenler hizmetleri ileri götüreceği yerde, eldekileri de bozdular, sivasın kaderi malesef bu. şuanki yöneticiler sabah mükellef kahvaltılarla güne başlayıp, kakara kikiriyle günü bitirmekteler

SİVAS
27.01.2019 11:05:02
Zamanın Genel Sekreteri Uz.Dr. Yavuk ORAK´ın Sivas´ta sağlıkta en çok önem verdiği bölümlerden birisiydi. Yazık.Numuneye yeni yapılan 3. blok, aynı alana yapılan diğer ek bina bunların hepsi Yavuz Bey´in Sivas için bizzat kişisel çabaları ile kazanılmış yatırımlar. Üzüntüm bu güzel insanın emek verdiği her şeyi bırakın korumayı yerle yeksan ediyorlar.

kadir sanli
27.01.2019 20:07:22
O cok ovdugun yavuz orak degilmiydi hastaneyi tek e dusurup milleti tek hastaneye nahkum eden.neyse simdi hatalardan donme vaktidir.acilen tam tesekkullu ikinci bir hastane sehrin farkli yerine yapilmalidir.tek hastane ile olmuyor.tek cozum ikinci hastane ve hatta jadin dogum ve cocuk hastaneside ayrica olmali.numune hastanesi yetmitor yetmez.turkiyede numune hastanesi yogunkukta 7.sirada.buradan hesap edin halimizi