YETKİLİLER GÖREVE!

YETKİLİLER GÖREVE!

Türkiye Cumhuriyeti CUMHURBAŞKANI ve DEVLET hiyerarşisi adeta diken üstünde titiz bir şekilde SALGINI en az hasarla atlatmak için gecelerini gündüze katıp, 21 NİSAN´da yayınlanan İÇ İŞLERİ BAKANLIĞI Genelgesi ile TOPLU İFTARLAR 81 ilde yasaklanırken, DEVL

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS, günlerdir ÖZBELSAN Binasında verilen toplu iftarı konuşuyor. Zamanın Başbakanı Recep Tayyip ERDOĞAN´ı KENT MEYDANINDA eşekle protesto ederek TÜRKİYE´de küçük düşürmeye çalışan AHMET KUZU´nun, ?İÇ İŞLERİ BAKANLIĞI GENELGESİNE? rağmen TOPLU İFTAR vermesi, SİVAS´ı hangi irade yönetiyor sorularını akıllara getirdi.

Cumhurbaşkan ı ERDOĞAN ve Sağlık Bakanı KOCA´nın ?gözleri kan çanağı olmuş? bir şekilde bu süreci en az zayiatla atlatıp yüreklere su serpici adımlar atarlarken, 30 NİSAN PERŞEMBE SİVAS´ta böyle bir iftarın verilmesi ardındaki nedenler hala anlaşılamadı.

Belediye Başkanı BİLGİN ve Özbelsan Müdürü Ahmet KUZU´nun iftar verdiklerini İTİRAF etmeleri ise, şehirde değişik soruları akılara getirmeye başladı.

Hatta AHMET KUZU´nun lakayıt bir şekilde ?isteyene yine iftar veririm? diye DEVLET düzenini ve kuralını hiçe sayan açıklamasını ve 30 Nisan ÖZBELSAN yemeğini, MİT ve EMNİYET birimlerinin, gerekli hiyerarşik akışla DEVLETİN en üst noktalarına aktarmak zorunda oldukları şehir kamuoyu tarafından dile getiriliyor.



Anahtar Kelimeler: YETKİLİLER GÖREVE
Sivas sevdalısı
3.06.2020 06:57:43
Sivas POSTASI, Sizde YEMEĞE Katılanların isimleri vardır. Hatta görüntüleri de vardır. YAYINLAYIN Halk bilsin.