Tarih: 23.06.2020 19:45

YETKİLİLER GÖREVE!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS POSTASI GAZETESİ, aylardır KYK yurtlarında görev yapan personelin sorunlarını kamuoyu gündemine taşımaya devam ediyor. SALGIN başladığında, çalışan personele maske başta olmak üzere karantina malzemelerinin verilmediğini duyurmuş ve yetkilileri göreve davet etmiştik.

HABER MERKEZİMİZE ulaşan bilgiler ise bu da olmaz dedirten cinsten. Gençlik Spor Bakanlığının PANDEMİ sürecinde görev yapan personele teşekkür ve takdir amaçlı 500 liralık hediye çeki gönderdiği öğrenildi.

Bakan Dr.Mehmet Muharrem KASAPOĞLU tarafından da bütün personele yaptıkları fedakarlıklardan dolayı teşekkür edildiği bilgilerine ulaşıldı.

Bakanın DEVLET adına gösterdiği titizliğin ise SİVAS´ta gösterilmediği belirtiliyor. PANDEMİDE, öğrenciler başta olmak üzere bütün karantina hastalarını kapıda karşılayan ve onlara temizlik başta olmak üzere alın terleri ile hizmet eden çalışanlara ise, 500 liralık hediye çeklerinin verilmemesi şok etkisi oluşturdu.

Emek ve alın teri işçilerine verilmeyen hediye çeklerinin, idareye yakın olan hafif işlerde çalışanlara verildiği iddialarına ise inanılmak istenmiyor.

SİVAS POSTASI GAZETESİ kamuoyu adına yetkililerden şu soruların cevabını istiyor?

--BAKANLIK kaç adeta 500 Liralık hediye çeki göndermiştir?

--Hediye çeklerinin kaç tanesi dağıtılmıştır?

--Hediye çekleri kimlere verilmiştir?

--Çeklerin dağıtımında nasıl bir yol izlenmiştir?

--Adalet gözetilmiş midir?

--Pandemi de en riskli işlerde görev yapanlara çekler verilmiş midir?

--VALİLİĞİN bu uygulamadan haberi var mıdır?

--Bakan KASAPOĞLU´nun onca titizliğine rağmen SİVAS´taki bu durumdan haberi var mıdır?

--Personel, yüzlerce KARANTİNADA kalanlara hizmet edip, SİVAS´ın yüzünü ağartırken, yetkililerin 500 liralık hediye çeklerini onlara çok görmeleri iddiaları doğru mu doğru ise bu nasıl  açıklanabilir?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —