Tarih: 01.02.2023 13:46

YILDIZ DAĞI FELSEFESİ OLUŞTURULAMADI!

Facebook Twitter Linked-in

STHM ÖZEL HABER

1980'li yılların başında gündeme gelen ve son demde yapılan YILDIZ DAĞI KAYAK MERKEZİ işlerlikli değerlendirileme konusuyla eleştiriliyor. Özellikle yerleşkenin plansız programsız yapıldığı ve mimari bir tarzın olmadığı her seferinde eleştiri alırken, en azından yapılan bir tesisin de daha işlevsel olması gerektiği vurgulanıyor.

Geçtiğimiz üç yılda YILDIZ DAĞI felsefesi oluşturmada başarılı olunmadığı ve YILIDZ DAĞI'nın zarar ettiği dile gelmekle birlikte, kamuoyuna kar zarar konusunda bir açıklamanın da yapılmadığı biliniyor.

Bu sene YILDIZ DAĞI ile ilgili kapsamlı bir çalışmanın yapılması durumunda en azından zarar oranının düşürülmesinin de mümkün olduğu vurgulanıyor.

YILDIZ DAĞI'nın felsefesinin oluşturulması gerektiğine de vurgu yapan pek çok SİVASLI, gelen konukları PİR SULTAN ABDAL'ın şiirinin karşılamasının harika olacağını belirtiyorlar.

PİR SULTAN ABDAL'ın şiirinin büyük bir levhaya işlenerek gelen konukların ilk önce onla tanışmasının şehre ve YILDIZ DAĞI'na önemli katkılar sunacağı görüşleri dillendiriliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —