Tarih: 16.04.2014 11:13

YILDIZI PARLIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Halil Rıfat Paşa, Vali Muammer Bey gibi efsane valilerin temsilcisi olan Sivas Eski Valisi Hasan Canpolat, bürokrasideki başarılı ilerleyişini sürdürüyor. Birçok görevi hakkıyla başaran Canpolat, şimdi de Aselsan yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

 

Sivas’ta görev yaptığı zaman içinde dâhiyane gayret ve projelerle adından söz ettiren Hasan Canpolat, Türkiye’nin en önemli bürokratlarından biri olmaya devam ediyor.

Sivas ile ilgili hemen hemen her konuya vakıf olup, şehrin sorunlarına Ankara’da da çözüm bulma uğraşından geri durmayan Canpolat, Sivaslılarca minnetle anılmaya devam ediyor.

Son olarak Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın danışmanlığını yapan Prof.Dr. Hasan Canpolat, Askeri Elektronik Sanayi`nin (ASELSAN) yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

Hasan Canpolat’ın Savunma da çok önemli bir göreve getirilmesi Sivas’ta, sevinçle karşılandı.

Her görevi hakkıyla yerine getiren Canpolat’ın bu görevde de üstün başarı göstereceği belirtiliyor.

Sivas Valiliği zamanında yan gelip yatmaya alışmış şehir bürokrasisini çalıştırması ve bir çok projeyi hayata geçirmesi ile tanınan Hasan CANPOLAT’ın, Aselsan’daki bu görevinin Sivas’a önemli katkılar sağlayacağı vurgulanıyor.

Savunma Sanayi yatırımlarının bir kısmının bu vesileyle Sivas’a kaydırılabileceğini dile getiren Sivaslılar, tükenmeye devam eden şehrin bu vesileyle dirilebileceğini belirtiyorla




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —