Tarih: 05.07.2014 11:43

YILMAZ YİNE DEVREDE

Facebook Twitter Linked-in

Yıldız Dağı Sıcak Çermik arası yol yapımı ve dar gelirliler için 1000 sosyal konutu Sivas’a kazandırma uğraşında olan Bakan YILMAZ, son olarakta dört tane Fen Lisesi için devrede. Merkez, Suşehri, Zara ve Şarkışla’ya kazandırılacak olan Fen Liselerinin önemli bir açığı kapatacağı belirtiliyor...

Kabinenin en başarılı bakanlarından biri olan hemşerimiz Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ fark oluşturmaya devam ediyor. Müsteşarlığı zamanından bu yana Sivas ile ilgili her çalışmayı yakından takip eden Yılmaz, şehirden kendisine proje gitmeyince tek başına kolları sıvadı. “Sivas’ta artık bir şey olsun” mantığı çerçevesinde bir çok alanda Sivas için uğraş veren Yılmaz, kamuoyunca taktir görüyor.

Yıldız Dağı için ödeneklerin ayarlanması, C.Üniversitesi AR-GE alt yapısının desteklenmesi sonrasında, Yıldız Dağı Sıcak Çermik arası yolların yapımı için 60 trilyon ayırması ise kamuoyunca alkışlanan çalışmalar olarak biliniyor. Bunun da üzerine dar gelirliler için 1+1 ve 2+1 1000 adet sosyal konut içinde Aile Bakanlığı için temasta olan Yılmaz’ın bu müjdeyi de önümüzdeki günlerde Sivaslılarca paylaşacağı belirtiliyor.

Savunma Bakanı YILMAZ’ın son olarak her ile bir tane olarak düşünülen Fen Lisesi için Sivas’a dört adet kontejyan ayırması takdir topladı. Merkez, Suşehri, Zara ve Şarkışla için düşünülen Fen Liseleri için devreye giren Bakanın bu işi de yüzünün akıyla gerçekleştirdiği alına bilgiler arasında.

Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ’ın Sivas için bu denli büyük uğraşlar vermesini taktir ettiklerini belirten Sivaslılar, şehirdeki bütün yöneticilerin Bakanı örnek alarak proje oluşturup şehrin geleceğini imar etmeleri gerektiğini belirtiyorlar.

Protokol yemekleri, ufak tefek açılışlar ve sıradan işleyişleri eleştiren Sivaslılar, artık şehrin bu gibi yavanlıklardan kurtarılarak, gelecek yüzyılının belirlenmesi gerektiğini dile getiriyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —