Tarih: 22.02.2015 17:44

Yılmaz`a Ekrem ERDEM Şoku!

Facebook Twitter Linked-in

Üniversitede başarısız olan Rektör Yardımcısı Hüseyin YILMAZ, olası vekillik o da olmazsa rektörlük için kolları sıvadı. Ekrem ERDEM’in her Sivas ziyaretinde onun yanıbaşında olmaya özen gösteren YILMAZ’ın asıl maksadının ERDEM’in desteği bende algısı oluşturmak olduğu dillendiriliyor. Haber merkezimizin ulaştığı bilgiler ise ERDEM’in Hüseyin YILMAZ’ı asla desteklemediği yönünde...

 Cumhuriyet Üniversitesinde Rektör Yardımcılığı görevinde bulunan son demde Ak Parti den aday adayı olan Hüseyin YILMAZ, seçim çalışmalarına devam ediyor. Üniversitede yaşanan mezhepsel kadrolaşmalara ses çıkarmayıp, muhafazakâr öğretim üyelerine yapılan gayrı resmi mobbinglere duyarsız kalan Hüseyin YILMAZ’ın Ak Parti’den aday adayı olması şaşkınlık oluşturdu. Mehmet BAKIR, Ferit KOÇOĞLU, Hüseyin SARI gibi EKMELETTİN İHSANOĞLU destekçileri tarafından çatı aday olarak desteklendiği iddiaları havada uçuşurken, bu iddialara rağmen YILMAZ’ın Ak Parti de kabul görüp görmeyeceği merak ediliyor.

Ak Parti’nin ağır toplarından Ekrem ERDEM ile ilişkilerini iyi göstermek maksatlı, ERDEM’in her Sivas ziyaretinde yanında olan YILMAZ’ın maksadının vekillik için lobi oluşturmak olduğu da zamanla ortaya çıktı.

Pek çok hususi ortamda, Ekrem ERDEM benim yanımda türü açıklaması olduğu iddia edilirken, aslında Ekrem ERDEM’in Hüseyin YILMAZ’ı desteklemediği belirtiliyor.

Sivas Postası Gazetesi Haber Merkezinin ulaştığı özel bilgiler ise Sivas kamuoyunu şok edecek türden. Aday adayı olmadan Hüseyin YILMAZ’ın Ekrem ERDEM’i telefonla arayıp destek istediği lakin ERDEM’in dolaylı yoldan olsa da aday adayı olmamasını ima ettiği bilgisine ulaşıldı.

Bu bilgiler ışığında Ekrem ERDEM’in kesinlikle Hüseyin YILMAZ’ı desteklemediği ortaya çıkarken, liste şansı olmayan YILMAZ’ın Ak Partiliğini tescil ettirip Rektörlük koltuğu için hazırlığa girişeceği yorumları yapılıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —