Tarih: 05.02.2018 19:10

Yine Aday Gibi!..

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

STSO Başkanı Osman YILDIRIM kendi kurduğu televizyonda adeta ahkam kesti. Sanki SİVAS´ı ekonomik olarak uçurmuş gibi beyanatlarda bulunan YILDIRIM´ın, SİVAS TERMAL de Başkan SAMİ AYDIN ile birlikte olduğunu dile getirdi.

Kendisinin Oda için vaz geçilmez olduğu imasını yüksek sesle dile getirmeye çalışan YILDIRIM´ın, şehrin ekonomik varlığının kötü olması noktasında dişe dokunur bir şey söyleyememesi ise şaşkınlık oluşturdu.Hatta gergin bir görüntü arz etmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Sosyal medyada yayınlanan görüntüler hakkında ise düzenli açıklama yapamayan STSO Başkanı YILDIRIM´ın, ?kime ne konuştuğumdan? demesi ise şaşkınlık oluşturdu. Sivas´ın  STSO gibi devasa birlikteliğinin başında olan YILDIRIM´ın bu beyanatlarının önemsiz olmasını söylemesi ise anlaşılamadı. Oysa belli makamları temsil edenlerin toplumun hassasiyetlerini dikkate alması icap ederken, YILDIRIM´ın kime ne demesi anlaşılamadı.

NİSAN ayı gibi Oda seçimlerine gidileceği muhtemel iken YILDIRIM´ın her seçim öncesi aday değilim diyip, yeniden aday olacağı varsayılıyor. 18 Yıldır şehrin ekonomik varlığının kalkınması noktasında başarı gösteremediği  çarşı pazarda dilden dile dolaşan STSO BAŞKANI Yıldırım´ın, yeniden aday olma girişiminin altında yatan argümanlar ise kamuoyu tarafından merak ediliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —