Yine ŞAH Çekemedi!

Yine ŞAH Çekemedi!

AK PARTİ Temayül yoklaması ile MERKEZ İLÇE BAŞKANI´nı ararken ismi öne çıkan Ömer Fevzi TAŞAR´ın aday gösterilmesi kesinleşirken, TAŞAR´ın bütün ikna çabalarına rağmen aday olmaması sonrasında Tarık EMİNOĞLU´nun sahaya BİLGİN ve AYDIN tarafından sürülerek

SPHM ÖZEL HABER

Ak Parti gerek İl Yönetimi gerekse Merkez İlçe Yönetimi olarak tarihinin en pasif dönemlerini yaşıyor. Bakan YILMAZ´ın desteği haricinde teşkilatta bir destek ve manevra çabası olmayan Ziya ŞAHİN´in son dakka hatası ile Merkez İlçe Başkanını belirleme hakkını kaybetmesi komedi olarak dilden dile dolaşıyor.

Başından bu yana Hilmi BİLGİN ve Sami AYDIN ikilisinin desteklediği Tarık EMİNOĞLU´nun, TAŞAR´ın aday olmaması akabinde aday gösterilmesi, AK PARTİ kulislerinde ?Ziya ŞAHİN´in karizması çizildi? yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Bundan yaklaşık 2 yıl önce Ziya ŞAHİN´i İl Başkanlığından indirme girişimleri Bakan YILMAZ tarafından bertaraf edilirken, ilk defa MERKEZ İLÇE BAŞKANINI belirleme hakkı ve gücü elde eden Ziya ŞAHİN´in bu gücü kullanamayıp adeta topu taca atması kamuoyunda analiz edilmeye çalışılıyor.

Bir satranç oyunu olan siyasette, şah deme hızı ve atikliğini gösteremeyen ŞAHİN´in, kendisine karşı olası bir yeni ŞAH hamlesini ise nasıl geçiştireceği merak ediliyor.



Anahtar Kelimeler: Yine Çekemedi