Tarih: 10.11.2014 03:10

Yoğurdu Üfleyerek Yiyecekler

Facebook Twitter Linked-in

Geçen Genel seçimlerde iyi bir milletvekili listesi hazırlayamayarak Sivas’ta hezimete uğrayan MHP’nin  önümüzdeki genel seçimlerde bu hatayı yapmayacağı belirtiliyor. Tabanları bir birine yakın olan Ak Parti ve MHP’nin, hazırlayacakları listelerin oy kaymasına da neden olacağı vurgulanıyor.

 Geçen seçimlerde iyi bir liste hazırlayamayarak seçimi Sivas’ta kaybeden Milliyetçi Hareket Partisi, deyim yerinde ise “sütten ağzı yanıp yoğurdu üfleyerek yemeye” hazırlanıyor.

Milletvekili listesinde Ünal COŞKUN hariç iyi bir liste hazırlayamayan MHP’bu seçimde o hatayı yapmayarak seçime hazırlanacağı gelen bilgiler arasında.

Özellikle efsane Kaymakam olarak bilinen Ünal COŞKUN’un liste başına konmamasının tarihi hata olduğunu belirten MHP’liler, eski kuşak adaylarla başarıyı yakalayamadıklarını dile getiriyorlar.

Önümüzdeki seçimde, MHP’nin iyi bir liste hazırlaması, Ak Parti’nin de zayıf bir liste ile halk karşısına çıkması durumunda MHP’nin iki vekil çıkarabileceğini belirten siyasi uzmanlar, dolayısıyla MHP’nin hazırlayacağı listeyi en dikkatli Ak Parti’nin takip edeceği yorumları gündemden eksik olmuyor.

Genel seçimlere az bir zaman kala Sivas’ın üç güçlü partisi Ak Parti, MHP ve CHP’nin hazırlayacakları listenin bir birlerinin tabanından oy çalabilecek mahiyette olacağı vurgulanıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —