YOK ARTIK!

YOK ARTIK!

Liyakat sahibi olmadan, onun bunun peşinde koşarak atanan idareciler şehrin eğitimini baltalamaya devam ediyor. SOSYAL BİLİMLER Lisesi ile ilgili haberler şehir kamuoyu tarafından ilgiyle takip edilirken, mevcut müdür TAN´ın o okula şartları tutmadığı hal

SPHM ÖZEL HABER

Şehrin eğitimini dibe vurdurup okullarda kurum kültürünü oluşturamayan okul müdürlerinin hepsinin de ortak özelliğinin LİYAKATSİZ oldukları biliniyor. Herhangi bir bilgi ve beceriden yoksun pek çok idareci LGS´de SİVAS´ı rezil ederlerken, başarısızlıklarını bile bile kapı kapı dolaşarak referans bulma zavallılığı içinde olan bazı idarecilerin görevlendirmelerinin sonlandırılması bekleniyor.

Birkaç haftadır SİVAS POSTASI´nın gündeme taşıdığı SOSYAL BİLİMLER LİSESİ ise deyim yerinde ise kaynıyor. Başarılı öğrencilerin olduğu okulda KURUM KÜLTÜRÜNÜ oluşturma becerisinden yoksun Okul Müdürü Bilal TAN´ın pek çok uygulaması eleştiri alırken, gazetemize gelen bir bilgi ise dikkat çekiyor.

Okul Müdürü BİLAL TAN´ın ?o okula görevlendirme şartına haiz olmadığı halde orada görevlendirildiği? bilgisi şok etkisi oluşturdu. Bu ve benzeri pek çok iddiaya rağmen EĞİTİM BİR SENDİKASININ TAN´ın ardında durması ise hayret ibret ve kuşku ile izleniyor.

Hatalı onca insanın arkasında EĞİTİM BİR´in neden durduğu ise merak ediliyor. Çok yakın zamanda SİVAS POSTASI tarafından açıklanacak olan EĞİTİM BİR üyesi pek çok olumsuz isme sendikanın sahip çıkıp çıkmayacağını ise herkes merak ediyor.



Anahtar Kelimeler: ARTIK