Tarih: 08.06.2020 20:56

YOK ARTIK!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS, 1 aydır 30 NİSAN´da ÖZBELSAN binasında, İÇ İŞLERİ BAKANLIĞI GENELGESİ göz ardı edilerek, İFTAR VERİLMESİNİ konuşuyor. Geçtiğimiz gün basına verilen bilgilendirme toplantısında Belediye Başkanı HİLMİ BİLGİN´in yemeği itiraf etmesi şok etkisi oluşturmuşken, ÖZBELSAN Genel Müdürü Ahmet KUZU´nun da ?yeniden veririm? demesi, şehirde tuhaf bulundu.

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanını zamanında ?EŞEKLE PROTESTO EDEREK? halka ve dünya medyasına karşı yanlış bir algı pompalayan KUZU´nun devlet adabı dışındaki beyanatlarına neden müsaade edildiğinin ise irdelenmesi bekleniyor.

Son demde KUZU´nun 30 NİSAN´da verilen yemeği itiraf ettiğine bütün SİVAS şahit olurken, bir şok gelişme daha haber merkezimize ulaştı. Bu gelişmeye göre KUZU´nun yakın çevresine ?30 NİSAN İFTAR YEMEĞİNDE üst düzey bürokratların da katıldığını? söylemesi değişik soru işaretlerini akıllara getirdi.

KUZU´nun bu beyanının ise inandırıcı bulunmadı yorumları yapılıyor. Zira hiçbir BÜROKRATIN Cumhurbaşkanı´nın DEVLET adına yasakladığı bir takım toplu etkinliklere, katılmaya cüret edemeyeceği ifade ediliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —