Tarih: 23.05.2021 17:27

Yok Böyle Bir Şey!

Facebook Twitter Linked-in

 SPHM ÖZEL HABER 

Hakkari´de 1981 yılında bir lahit içinde bulunan Barnabas İncili gizemini korumaya devam ediyor. Köylüler tarafından bulunan İncilin tam satılacakken Jandarma eline geçtiği ve buradan da Genelkurmay Özel Harp Dairesine gönderildiği iddia edilmekte. Zamanın Başbakanı Turgut ÖZAL´ın devreye girmesi ile tercüme çalışmalarına başlandığı lakin sonuçlandırılamadığı bilinmekte.

Hz İsa´nın öğrencilerinden Aziz Barnabas tarafından yazılan İncil´in teslisi reddettiği ve ahir zaman Peygamberi olan Hz. Muhammet(S.A.V.)´ten bahsettiği araştırmacılarca vurgulanıyor.

Dünya dinler tarihini değiştirecek olan ve özellikle İslami yönelişe kapı aralayacak olan İNCİL´in peşine ise VATİKAN´ın düştüğü hatta bir Kardinaller heyeti ile bunu Türkiye, İsrail ve Suriye´de araştırttığı biliniyor.

Türkiye´yi işgale açık hale getirmek isteyen FETÖ yapılanmasının da Vatikan ile işbirliği halinde bu İncilin peşine düştüğü ise çok önemli bir iddia. Barnabas incilinin "KOZMİK ODA´da" olduğunu varsayan Paralel Yapı´nın burayı aramak için özel kumpas ayarladığı ve bu odayı aramayı başardığı belirtilmekte.

KOZMİK ODA aramasının iki sonucu olabileceğini dile getiren analistler, birincisin in FETÖ liderinin bu İncil yolu ile Hıristiyan Dünyasında etkin olmak istediği, ikinci görüşün ise bu incili VATİKAN´a teslim ederek, dünya Müslümanlarını etki altına alabilmek için Hıristiyan desteğini almak istediği.

FETÖ mensubu savcının KOZMİK ODA aramasında BARNABAS İNCİLİ´ni ise yok ettiği iddia edilmekte. Hiçbir yetkilinin girme becerisi gösteremediği Kozmik Oda´ya, bir düzmece sikast olayı ile giren FETÖ yapılanmasının, çeşitli oyunlarla da devlet yöneticilerini yanılttığı biliniyor.

İşin değişik bir şekli ise herkesin dilinde. Barnabas İncili ile temas kuran ve bu İncili çözmeye çalışan pek çok ismin ise suikastle ortadan kalktığı ifade edilmekte. Bu İNCİLİN´in peşine düşen herkesin ortadan kaldırılmasının ise VATİKAN bağlantılı bir  organizasyon olup olmadığının ise araştırılması bekleniyor.

İşinin ehli din bilginleri ise Barnabas İncili´nin çözümlenmesi durumunda Hiristiyan Aleminin şoka uğrayacağı ve son din İslama yöneleceklerini dile getirmekteler.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —