Yok Artık! 5 Trilyon Zarar mı?

Yok Artık! 5 Trilyon Zarar mı?

Sivas Hizmet Vakfının iştiraklerinden olan Sivas Kömür Tevziindeki usulsüzlük şehirde konuşulmaya devam ediyor. Sivas Postası'nın geçen hafta 1 trilyon civarında usulsüzlük olduğunu dile getirmesi akabinde, haber merkezimize ihbar yağmaya devam ediyor. Bu

 

Sivas Hizmet Vakfı'nın iştiraklerinden olan Sivas Kömür Tevzii'nde sular durulmuyor. Son üç yıldır yaşanan pek çok usulsüzlük ve yapılan işlemlerden kendilerine haber verilmediğini kurulda dile getiren Naci MUSLU, herkesi yerden yere vurdu.

Türk Ceza Hukukundaki bütün suçların Kömür Tevzii'nde işlendiği dile getiren MUSLU, bundan herkes sorumludur dedi.

Sivas'a hizmet etmesi gereken bir vakfın iştirakinin bu denli bir usulsüzlük içinde olması şaşkınlık oluşturuyor.

Konu mahkemeye intikal etmişken, mütevellinin de neden görev başında olduğu sorgulanıyor.

Bu denli büyük iddiaların olduğu bir işletmenin batışına ve zararına kimlerin sebep olduğunun kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.

Sivas Postası Gazetesinin 1 trilyon(eski para ile) civarında dediği zararın, 5 trilyon civarında olduğunu dil getiren konuyu vakıf haber kaynakları, bu denli büyük paranın şehir için kullanılması gerekirken, heba edilmesinin haksızlık olduğunu dile getiriyorlar.



tolga
13.05.2015 02:01:45
Helal olsun Naci beye,delikanlı adammış, resmen suç duyurusunda bulundu, vali hakkında içişleri bakanlığı harekete geçmelidir, savcılar bütün sorumlular hakkında harekete geçmelidir, halk izliyor, bu olay sivasın seçimide etkileyecektir, bakalımne yapılacak, izliyoruz,,

Sefilix
15.05.2015 10:24:33
şaşırdık mı. şaşırmadık. durmak yok yola devam. Hz. Süleymandan bir kıssa yazalım bakalım. Siz, bir “Kuş” ile “Derviş”in hikâyesini bilir misiniz? Bir gün yaralı bir kuş Hz. Süleyman’a gelerek, kanadını bir dervişin kırdığını söyler. Hz. Süleyman, dervişi hemen huzuruna çağırtır. Ve ona sorar; “Bu kuş senden şikâyetçi, neden kanadını kırdın?” Derviş kendini savunur; “Sultanım, ben bu kuşu avlamak istedim. Önce kaçmadı, yanına kadar gittim, yine kaçmadı. Ben de bana teslim olacağını düşünerek üzerine atladım. Tam yakalayacağım sırada kaçmaya çalıştı, o esnada kanadı kırıldı.” Bunun üzerine Hz. Süleyman kuşa döner ve der ki; “Bak, bu adam da haklı. Sen niye kaçmadın? O sana sinsice yaklaşmamış. Sen hakkını savunabilirdin. Şimdi kolum kanadım kırıldı diye şikâyet ediyorsun?” Kuş kendini savunur. “Efendim ben onu derviş kıyafetinde gördüğüm için kaçmadım. Avcı olsaydı hemen kaçardım. Derviş olmuş birinden bana zarar gelmez, bunlar Allah’tan korkarlar diye düşündüm ve kaçmadım.” Hz. Süleyman bu savunmayı doğru bulur ve kısasın yerine getirilmesini ister. “Kuş haklı, hemen dervişin kolunu kırın” diye emreder. Kuş o anda; “Efendim, sakın öyle bir şey yaptırmayın” diyerek öne atılır. “Neden” diye sorar Hz. Süleyman. Kuş sebebini şöyle açıklar; “Efendim, dervişin kolunu kırarsanız, kolu iyileşince yine aynı şeyi yapar... Siz en iyisi mi, bunun üzerindeki derviş hırkasını çıkartın... Çıkartın ki, benim gibi kuşlar bundan sonra aldanmasın.

Gs
28.05.2015 03:49:38
Naci amca söylüyorsa gözüm kapalı inanırım. Bildiği yoldan yürüyen kimsenin adamı olayan ve yardımsever birisidir. Adam gibi adamdır.