Tarih: 21.11.2015 09:49

Yolun Sonu Gözüküyor

Facebook Twitter Linked-in

 

Ak Parti İl Başkanlığı yeni bir yapılanma sürecine girmeye hazırlanıyor. Bundan aylar önce, bir ekip çalışması ile İl Başkanı Ziya ŞAHİN´i indirme girişimi, İsmet YILMAZ´ın son dakika atağı ile engellenmiş ve yaşananlar seçim sonuna kadar sümen altı edilmişti.

1 Kasım seçimlerinde oylarını artırarak Sivas´ta büyük bir zafer kazanan Ak Parti İl Teşkilatı, Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU´nun da taltifini kazandı.

İl Başkanı Ziya ŞAHİN´in başarısını ödüllendiren Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU, böylelikle ŞAHİN´in de elini güçlendirmiş oldu.

Ziya ŞAHİN´in geçmişte kendisine ve de dolayısıyla  Bakan İsmet YILMAZ´a, karşı gösterilen mukavemetin rövanşını alacağı aksi taktirde ileriki işleyişlerde tekrar aynı durumla karşı karşıya kalabileceği dile getiriliyor.

Bunun ilk ayağının ise Merkez İlçe Başkanı Ahmet KUZU´nun görevden alınması olacağı konuşuluyor. Haber merkezimize görüşlerini dile getiren parti kaynakları, KUZU´nun olası bir görevden almayı beklemeden istifa edeceğini vurguluyorlar.

Türkiye Partisi´nden Ak Parti´ye geçtiği günden bu yana doğru dürüst partiye adapte olamayan KUZU´nun, Merkez İlçede de epey eleştiri aldığı belirtiliyor. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —