Yolun Sonu Gözüküyor

Yolun Sonu Gözüküyor

Ak Parti´nin Sivas´ta kazandığı büyük seçim zaferi, İl Teşkilatında yeni yapılanmaları da gündeme getirmeye başladı. İl Başkanı Ziya ŞAHİN´in indirme girişimi içinde olan pek çok yerel siyasi aktörün istifa edeceği parti kulislerinde konuşuluyor.

 

Ak Parti İl Başkanlığı yeni bir yapılanma sürecine girmeye hazırlanıyor. Bundan aylar önce, bir ekip çalışması ile İl Başkanı Ziya ŞAHİN´i indirme girişimi, İsmet YILMAZ´ın son dakika atağı ile engellenmiş ve yaşananlar seçim sonuna kadar sümen altı edilmişti.

1 Kasım seçimlerinde oylarını artırarak Sivas´ta büyük bir zafer kazanan Ak Parti İl Teşkilatı, Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU´nun da taltifini kazandı.

İl Başkanı Ziya ŞAHİN´in başarısını ödüllendiren Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU, böylelikle ŞAHİN´in de elini güçlendirmiş oldu.

Ziya ŞAHİN´in geçmişte kendisine ve de dolayısıyla  Bakan İsmet YILMAZ´a, karşı gösterilen mukavemetin rövanşını alacağı aksi taktirde ileriki işleyişlerde tekrar aynı durumla karşı karşıya kalabileceği dile getiriliyor.

Bunun ilk ayağının ise Merkez İlçe Başkanı Ahmet KUZU´nun görevden alınması olacağı konuşuluyor. Haber merkezimize görüşlerini dile getiren parti kaynakları, KUZU´nun olası bir görevden almayı beklemeden istifa edeceğini vurguluyorlar.

Türkiye Partisi´nden Ak Parti´ye geçtiği günden bu yana doğru dürüst partiye adapte olamayan KUZU´nun, Merkez İlçede de epey eleştiri aldığı belirtiliyor. 



Anahtar Kelimeler: Yolun Sonu Gözüküyor