Yürüyen Tekere Taş Koymayın!

Yürüyen Tekere Taş Koymayın!

Sivas eğitimde eski kalıp düşünceleri kırmaya çalışırken, şehrin eğitim geleceği için proje üretmeyen sendika yönetiminin, belirli aralıklarla eğitim barışını bozmaya yönelik açıklamaları sert tepki görüyor.

Yüce bir ideal ve aşka tutkun büyük fikir insanı M.Akif İNAN´ın, kıt imkânlarla yola koyduğu Eğitim Bir Sendikası, Sivas boyutunda adeta dökülüyor.

Milli ve manevi değerleri önde tuttuklarını iddia eden sendika üst yönetiminin, Üç ŞEMS´ten biri olan Şemsi Sivasi Hazretlerinin manevi yol yürüyüşünden öykünerek oluşturulan Eğitimde Sivasi Hareketi´ne karşı tutundukları olumsuz tavır, eleştiri alıyor.

Bir yıl boyunca yapılan seminerler, kitap çalışmaları, konferanslar gibi pek çok etkinliklerle Şemsi SİVASİ

Hazretlerinin herkes tarafından daha iyi tanıtılmasına katkı sağlanmışken, genelde İlahiyatçı olan ve manevi duyarlılığı üstte tuttuklarını iddia eden sendika yöneticilerinin, böyle kadim bir projeler silsilesine katkı sunmak yerine, şehrin eğitim duruşunu ?horoz dövüşü? dar kapsamına çekmek istemelerinin, Sivas´ın eğitim geleceğini baltalamaktan başka bir şey olmadığı dile getiriliyor.

Eğitim Bir Sendikasının, konferanslarla, panellerle, kitap gazete çalışmaları ile yol ve yöntem açıcı projelerle, Sivas´ın eğitim geleceğine taş üstüne taş koyması gerekirken, yolda yürüyen araçların önüne taş koyma girişimleri anlaşılamıyor.

Ayda bir basın karşısına çıkıp, kısır çekişmelerle kamuoyunu oyalayan sendika üst yönetiminin, şehrin değerler silsilesine ne katkı sundukları ise bilinmiyor. Taş üstüne taş koymak yerine, şahsi davranış ve adımların Sivas´a bir şey kazandırmayacağı görüşleri dile getiriliyor.

Genelde basın karşısına sıra sıra dizilerek açıklama yapan Sendika yönetiminin, ANDY WARHOL´un ? Herkes bir gün 15 dakikalığına ünlü olacaktır.? Sözü gereği o 15 dakkaya biran önce ulaşmaları eğitimcilerce isteniyor.



Anahtar Kelimeler: Yürüyen Tekere Koymayın
Sivaslı58
7.08.2015 00:32:50
Ayda bir kamera karşısına geç yalan yanlış karalanmış bir metni zar zor oku basın açıklaması yapmış ol. Sivas´ta sendika barışını da, bürokrasi barışını da bozan bu adamdır. bu adamın olmadığı bir sendika da Sivas´ta tabiki daha huzurlu olacaktır...

Sendika kim, sen kim..
7.08.2015 01:03:44
Sen medyatik olmak istiyorsun da, konuştukça batıyorsun... Eğitim camiası Akkoçu Karakoç´u sayende çok iyi tanıtı. Uzatmaları oynuyorsun kendine başka oyuncak bul...

ismet
7.08.2015 09:37:44
Ruh sağlığı bozulmuş bunların. İnsanların ailelerine de saldırmaya başladılar.Yıllardır eğitime bir katkı sağlamadan bir proje ortaya koymadan sendika yönettiklerini zannediyorlar.Bu şehir bunlar yüzünden çok şey kaybetti.Artık yeni şeyler söylemek lazım.

Yeterrr
7.08.2015 09:50:51
Sivas Postası yine önemli bir konuya değinmiş. Sendikayı yandaşlara güç devşirme,rakiplere korku salma makamı olarak gördüler.Dışı riyave kibir ,içi fitne,fesat olan bu şahıslar insanları ayrıştırdılar.Bütün kavgaları makam ve mevki üzerine. Ellerinde şehirdeki eğitime dair hiçbir done yok. Bir kere istatistiklerle konuştuklarını görmedim. Parti basmak,validen zam istemek bir başkanın yapacağı iş midir?Bir soralım çalıştıkları kurumlarda bu vatandaşlar hangi özellikleri ile ön plana çıkmışlar? Öğretmenlik bilmeyenler eğitimin en büyük sendikasını yönetecek ha! Güldürmeyin beni

sivasi
7.08.2015 10:08:24
Sivasi Hareketi ne saldıran , eleştiren değil saldıran bu şahıslar eğitimden ne anlar?Ödül alan bir projeyi neden eleştirir?Projede sizi rahatsız eden Sivasi ismi ise derhal terk edin bu şehri!Eğitime,üyelerinize,üye olmayanlara ve tüm şehrin değerlerine saldırıyorsunuz.Hiçbir şey anlayamadıysanız haftanın sözünü okumanızı öneririm.Ayın değerine bakarsanız belki dürüstlüğü de öğrenirsiniz.Mümtaz şahşiyetler sizi görse yüzünüze tükürürdü zaten.Sanat ve spordan anlamadığınız besbelli ortada.Akademik başarı ile ilgili istatistiklere bakın matematik düzeyiniz yeterli ise belki anlayabilirsiniz.Proje ,seminer,kurs veeee zeka oyunları sizin işiniz zor be.En iyisi siz saldırınnn.Siz bu hareketi anlayabilecek IQ ya sahip değilsiniz.

yazılıda sonuncu
7.08.2015 11:11:04
İl müdürünü sözlü mülakatta haksızlıkla itham eden, müdürlük yazılı sınavında Sivas sonuncusu olmuş, sözlü mülakatta 100 tam puanla Sivas birincisi olmuş bir sayın başkan bu açıklamayı yapabiliyor PES. Başka sözüm yok.

sivasiyim
7.08.2015 14:44:10
arkadaşlar azcık vicdan, bu proje sayesinde sivas eğitiminin tarihinde ilk kez ödül alındı

mustafa
7.08.2015 14:55:38
musti görevlendirilmeyince bunlar din ile saldırmaya başladı. Allahın kelamının öğretildiği kurumda torpil için uğraşan kurum müdürünü görevden aldıran, kangalda kendisine emanet edilen öğrencilerden ücret toplayanlar bugün müslüman talidi yapıyor. ayıppp bir müdürü yanlışlıkla görevden alanlar bugün sizin oyununuza gelmeyecektir. koltuğa yapışın amannnn bırakmayın......

adminnnn
7.08.2015 15:18:30
temiz sendikacılık yapın bu nedir insan bağlı bulunduğu müdürlüğünü eleştirir mi beraber olun personelin sorunları ile ilgilenin

sayın başkan
7.08.2015 19:33:35
sayın başkan..1.şahsınız iddia edildiği gibi mülakattan 100 almışmıdır.2-kaç karakoç idareci kadrolarındadır.3-sendikanın gelirleri ne kadardır.ne kadarı yeme içmeye ne kadarı benzine harcanmaktadır.3-yönetiminizdeki bir şahış mesai saatlerinde üniversiteye gidip ekders vermişmidir.

EğitimBirBenim
10.08.2015 21:33:17
Birliğimizi bozan, dirliğimizi yerle yeksan eden bu adamlar kim? Yönetim istifa etmeli ve bizi bu zulümden kurtarmalı. Basın açıklamalarında itiraf ettiğiniz üzere acizsiniz. Kardeşlikleri bitirdiniz,ne bir proje ne bir aklı başında beyanat ortaya koyamadınız. Erol bey kardeşim o kareye yakışmıyorsun.Özüne dön..Kendini kurtar. İtibar kolay kazanılmaz ama kolay kaybedilir.

melihhh
11.08.2015 01:05:01
ya keşke refenas olduğunuz müdür müdür yardımclıarını okuldaki öğretmenlerden dinlesneiz sayın yönetciler.Bazı müdürleriniz mülki amir gibi asarım keserim hizmetlilere izmarit toplatan odalarına kaymakamın sekretelerini çağırdıkları gibi zil koyan gelsin kahveler gitsin caylar gibi hizmetlileri dolandıran mesai sattalerine yazın hiç riayet etmeyip dönüşümlü gelen ve arkasında durudugunz kişiler üst makamların bile ricae ederim diye yazı gönderirken sizin ekiptenb olduğunu iddaa edenler yap gel git diye konuşma uslubundan aciz kişilere refanas olup dört dakikada yada daha az surleik mulakatlla 90 üzeri puan verilen kişiler.Ahirette o kadar öğrtemen sonrasında dolaylı olarak o kadar öğrencinin hakkına girdiniz.Ne oldu başkanlık kazanıldı peki ahiret düşünğn bakalım ona olumsuz buna sucu diyerek kaç kişiyi engellediniz.Aslında sizlerin inceki yılkı müdürülük atamalrında etkiniz savclık tarafında soruştulmalı.Etkiniz varsa olmaması gerekirken yargılnamnız lazım o kadar kişi adına kamu adına...