Zafer İçin Çalıştılar

Zafer İçin Çalıştılar

Geçtiğimiz seçimde ağır bir yenilgi alan Ak Parti, bu hatasını telafi ederek 1 Kasım seçimlerinde ağırlıklı bir performans sergiledi.

 

Sivaslı seçmenin güvendiği ve sevdiği bir isim olan TBMM Başkanı İsmet YILMAZ´a, halkın büyük bir teveccüh gösterdiği belirtiliyor. İsmet YILMAZ´ın yıpranmamış ve şaibeye bulaşmamış isminin oy artışında etkin olduğu vurgulanıyor.

Seçimin ikinci bir boyutunun ise Habip SOLUK faktörü olduğu Sivaslılarca dile getiriliyor. Zara başta olmak üzere diğer ilçe ve köylerde SOLUK´un etkin bir çalışma sergileyerek Ak Parti´nin 4 vekil almasının yolunu açtığı görüşleri dile getiriliyor.

Seçimde diğer bir etken iradenin ise başından bu yana TBMM Başkanı İsmet YILMAZ´ın tam desteğini alan İl Başkanı Ziya ŞAHİN olduğu görüşleri dile getiriliyor.

YILMAZ´ın tam desteği ile İl Başkanlığı görevini yürüten ŞAHİN´in, bu seçimlerde daha iyi bir performans sergileyerek seçimde zaferin kapısını araladığı görülüyor.

Sivas´ta Ak Parti´nin iyi bir zafer kazanmasının, Ak Parti içi muhalefetin de kaybetmesine neden oldu. Ziya ŞAHİN´i görevden aldırmak için gece yarısı operasyonları hayata geçirmeye çalışan Ak Parti içindeki etkin isimlerin, bu zaferden sonra buna cesaret edemeyecekleri ve İl Başkanına müdahale edemeyecekleri görüşleri siyasi analistlerce dile getiriliyor.



Anahtar Kelimeler: Zafer İçin Çalıştılar
Serdar Yılmaz
2.11.2015 21:23:58
Sivas ı bir tık ileriye götürecek tek Ada´m. 7 hazirandan once de yazmıştım. Elimde bir seçenek olsa 1.habib soluk 2 Habib soluk 3.habip soluk 4.habib soluk ve 5 Habib soluk yapardım demiştim. Onu 7 haziranda listeye koydurmayanlara da kapak olmustur. Mahcup etme beni habip soluk

Kazım can
3.11.2015 11:24:27
Habib soluk Sivas için büyük bir şans olur fakat şehir işadamları ciddi projeler üretirse