Tarih: 05.07.2017 10:28

Zafiyete İzin Verilmemeli!

Facebook Twitter Linked-in

 

     Devletin ve milletin başına bela olan FETÖ yapılanmasının en önemli ?beslenme? kaynaklarından biri olan DERSHANELERİN,  onca karşı duruş ve uluslar arası lobiye rağmen kapatılması takdir ediliyor.

2012 ve 2013 yıllarında gündeme gelen, akabinde 17-25 ihaneti ile de bu yapıya ait kaynakların çok acele kurutulması iktiza ederken, Devletin ?vatanını ve insanını? koruma güdüsü ile hareket edip, bu yapıyı derdest etme girişimi halkın takdirini topladı.

Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın ?dersanelerin kapatılmasında? geri adım atmaması ile dersanelerin kapatıldığı biliniyor.

Dersanelerin kapatılması sonrasında eğitim zafiyeti doğacağını dile getiren FETÖ kalemşörlerinin kamuoyunu kışkırtma emelleri ?DESTEKLEME KURSLARI? konulması ile boşa çıkarılmıştı.

Öğrencilerin hafta sonları özellikle ?özel hoca ve etüt merkezleri? kıskacına yoğunlaşmamaları için DESTEKLEME KURSLARININ okullarda düzenlenmesi veliler tarafından beğeni topladığı biliniyor.

Ücretsiz olan aile bütçesine zerrece yük getirmeyen varlıklı olanla imkanı olmayanı eşit kılan bu kursların titizlikle yapılması Devletin Milli Güvenlik Meselesi olduğu uzmanlarca dile getiriliyor.

DESTEKLEME KURSLARINDA zafiyet gösterildiği yönündeki bilgiler ise kamuoyuna yavaş yavaş yayılmaya devam ediyor. FETÖ ihanet yapılanmasının ekmeğine yağ sürecek bir zafiyetin doğmasına kimsenin ama hiç kimsenin müsaade etme lüksünün olamayacağı görüşleri dile getiriliyor.

Hani makam ve hangi konumda olursa olsun, bu kursların düzenli ve kanunlara uygun bir şekilde yapılmasını görevlilerin eksiksiz olarak takip etme zorunluluklarının olduğu belirtiliyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —