Tarih: 19.09.2019 17:27

ZOR OYUNU BOZAR!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS MİLLİ EĞİTİM tarihinde bir ilk yaşanıyor. Milli Eğitim Müdürlüğü ve Valilik LGS sonuçları başta olmak üzere okullardaki düzensizlikleri mercek altına alırken, siyasi iradenin de bu adımlara destek olduğu biliniyor.

LGS sonuçlarına göre bazı okul idarecileri görevden el çektirilirken, bunun arkasının geleceği öğrenildi.

MİLLİ EĞİTİM ve VALİLİK´in titiz takibi akabinde okullarda bazı OKUL İDARECİLERİNİN kurdukları ?ŞEBEKE? vari yapılar da bir bir ayıklanıyor.

DEVLETİN iradesini gören bazı okul idarecileri bu kurdukları yapıları kendileri tasfiye ederlerken, bazılarının da MİLLİ EĞİTİMin titiz tutumu ile dağıldıkları öğrenildi. 

Soyut ifadelerle suç isnad eden bir takım KUMPAS organizelerin ise Maarif Müfettişleri´nin DEVLET ADABI gereğince dikkatli incelemeleri ile bertaraf edileceği ve şebeke vari bu yapıların dağıtılıp cezalandırılacakları belirtiliyor. 

TCK 313. Maddesi gereği iki veya ikiden fazla kişinin oluşturduğu soyut suç isnatlarının ağır yaptırımları olduğu bilinirken, buna tevessül edenlerin ?AÇIĞA ALINMA? korkusu ile kurdukları bu yapıları dağıttıkları öğrenildi.

Hali, hazırda ?ŞEBEKE? vari birkaç yapının kaldığı ve bunların tespit edildiği öğrenilirken MEM MÜDÜRÜ SAVAŞÇI´nın dirayetli duruşu ile bunların dagıtılacakları belirtiliyor...

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —