Zor Zamanların İnsanı

Zor Zamanların İnsanı

Muhtemelen ÇARŞAMBA günü AK PARTİ kabinesinde değişim yaşanacakken, gözler hemşehrimiz YILMAZ´ın üzerinde.En sancılı dönemlerde DEVLET kademesinde kilit görevlerde bulunan ve var olan sancılı süreçleri suluhiyetle idare eden Bakan YILMAZ´ın kabinede olmas

 

TÜRKİYE nefesini, tuttu ve yeni kabinede olacak isimleri konuşmaya başladı. Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın hafta ortasında yeni kabine değişikliği konusunda kararını vermesi beklenirken, büyük bir değişimin yaşanacağı öngörülüyor.

Yaşanılan sıkıntılı süreçte en kritik görevlerde Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın en yakınında yer alarak, soğukkanlı bir şekilde pek çok olayı suluhiyete erdiren Bakan YILMAZ´ın kabinede görev almasına kesin gözü ile bakılıyor.

Milli Savunma Bakanlığı gibi etkin bir Bakanlıkta ?YERLİ SİLAH ÜRETİMİ ve Yerli Savaş Sanayi? oluşturma hususunda önemli mesailer harcaması akıllardaki yerini hala korumaya devam ediyor.

TBMM Başkanlığı yaptığı süre içinde de Meclis´te ülkenin yaşadığı sıkıntıları yine bir devlet adamı gibi suluhiyete erdiren YILMAZ´ın, bu görevi de layıkıyla yaptığı biliniyor.

Son olarak Türkiye FETÖ ihaneti ile uğraşırken, FETÖ yapılanmasının en etkin olduğu MİLLİ EĞİTİMDE sancılı ve sıkıntılı nice olayı soğukkanlın bir şekilde idare etmesi yanı sıra, bir diğer yandan da YENİ MÜFREDAT çalışmalarına ara vermeden devam eden YILMAZ´ın, bu zamanda da önemli görevler ifa ettiği vurgulanıyor.

Zor zamanların insanı olarak, Devletin her kademesinde etkin görev alan Ak Parti içindeki en deneyimli isimlerden biri olan YILMAZ´ın kabinede olması gereği herkes tarafından arzulanırken, özellikle SİVASLILAR Yılmaz´ı Cumhurbaşkanı ERDOĞAN ile kabineden görmek istediklerini dile getiriyorlar.



Anahtar Kelimeler: Zamanların İnsanı
ahmet can
27.05.2017 14:27:32
eski stadın yerinide park ayağına tokiden alıp konut yapılmasına engel olan bakan demi bu mimar belediye ticaret oda başkanlarının gazına gelip

ahmet
30.05.2017 16:30:31
Evet Sivasın öz evladı ismet Bey bakan olarak kalmalı. Emeği çoktur.Çünkü; 1.Savunma bakanlığı döneminde Bakanlığına bağlı Dikimevinin taşınması için var gücüyle çalışmıştır. 2.Milli Eğitim bakanı olarak YÖK te söz sahibi olmasına rağmen İkinci devlet üniversitesinin kurulmasında ve de özellikle TOBB ETÜ olarak bilinen üniversitenin kurulmasında büyük çaba sarf etmiştir. 3.Memleketin yüz karası Demirçelik fabrikasının çalışması için canla başla mücadele etmiştir. 4.Tek derdi AKP yi Sivasta 1. parti yapmak için var gücüyle uğraşmıştır.Daha ne olsun.