Ömer

Tarih: 18.11.2018 18:06

Ahmedim...

Facebook Twitter Linked-in

Ahmedim?

Sivas´ta kendisinden 4 gündür haber alınamıyordu. Neredeydi? Ne yapıyordu? Kimsenin haberi yok. 16 Kasım saat 10.30 sularında Tüdemsaş içerisinde işçiler eski bir vagonun içerisinde asılı kişiyi gördüler. Bu kişi Ahmet Tunç du. Henüz 26 yaşındaydı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekibi Ahmet´in cansız bedenini oradan aldılar ve morga götürdüler. Babası Ömer Tunç vagonda asılı olan oğluna bakamadı bile arkadaşlarının teşhis etmesini istedi. Ahmet´i o halde gören arkadaşlarının ciğeri yandı. Nasıl böyle birşey olabilirdi. Ahmet 17 Kasımda sevdiklerinin döktüğü gözyaşları içerisinde toprağa verildi. İntihar etmiş olabileceği söylendi. Polis inceleme başlattı. Öncelikle sormak istiyorum gece 5 sularında Ahmet´in orada öldüğü söylendi. Yani intihar ettiği. Peki gerçekten intihar mı etti yoksa öldürüldü mü? Meçhul!! Ahmet´in gecenin bir yarısı orada ne işi vardı? Mobese kayıtları incelendi mi? Ahmet´in boynundaki kadın tülbenti neydi? Neden bir kadın tülbentiyle asılmıştı?

Ahmet´in cep telefonu bulunamadı? NEDEN? Konuştuğu kadının ailesi tarafından her zaman tehdit edildiğini söylüyordu. Bu aileye ulaşılıp sorgulandı mı? Ahmet asılı olduğu zaman onu teşhis eden arkadaşları kafasının arkasında bir kan olduğunu söyledi. Acaba Ahmet´in önce kafasının arkasına vurup bayıltıp sonra birimi oraya astı? Meçhul! Bu gence zorla kızını vermek isteyen ailenin amacı neydi? Bir gencin bu şekilde psikolojisini bozup öldürmek yada ölüme sevk ettikleri için acaba mutlular mı? Bir ailenin ciğeri yandı. Daha çok gençti, hayalleri vardı. O da benim gibiydi. Fırıncıydı. Ben Ahmet´in yakın arkadaşlarından biriyim. Ahmet intihar edebilecek bir çocuk değildi. Gider kafasını bozan herkesten hesabını sorar sonra girer içeri paşa paşa yatardı. Ben Ahmet´in kendisini astığına asla inanmıyorum. Onu tanıyan kimse inanmiyor.

Ahmet sevgilisi ve onun ailesi tarafından her zaman tehdit edildiğini söylüyordu. Acaba polis bu konuda ne yaptı? İntihar bile etse onun ölümüne sebep olan kız arkadaşı ve ailesine ceza verilecek mi? Umarım cezalarını çekerler. Umarım bu olay bir an önce aydınlanır ve suçlular cezalarını bulur. Senin için artık dualar etmekten ve iyi hatırlamaktan başka çaremiz kalmadı. Ruhun şad mekanın cennet olsun canım kardeşim. Seni özleyeceğiz. ?Şüphesiz biz Allah´tan geldik ve dönüşümüz yalnızca onadır.


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —