Ömer


Badeci Şeyh II.Bölüm


Badeci Şeyh´e Sevgilisini ve Nişanlısını götüren Mürit anlatıyor: İlk Kısım.. ...

Aysun B.´yi Şeyhe götüren ve cinsel birlikteliğe ikna eden Ahmet C.´nin ifade tutanağını buluyorum. Gözaltına alındığı 9 Haziran 2011 saat 20.30 da Ahlak Büro Amirliğinde sorgulanıyordu. ?.Polisin tutanağa geçirdiği soru şöyleydi: "

...Dergahta ne amaçla bulunuyorsunuz? ´Pir´ olarak bildiğiniz Uğur hocanın Kirklari dergahinda bayan ve erkek müritlerini cennete göndermek veya cenneti kazandırmak vaadi ile kandırıp çok kereler cinsel ilişkiye girdiği konusunda bildiklerinizi anlatınız." İfade tutanağını kısaltarak anlatıyorum. "6 yıl önce eniştem Ercan K. İle gittim. Birçok 2kisi bulunuyordu. Evde sohbet ve namaz kılacağımızı söyledi. Hocayla tanıştım. Günler geçtikçe hocanın bana verdiği zikirleri çekmeye başladım. Askerden sonra tekrar Uğur hocanın yanına gitti.

Tesbihat ve zikirler devam ederken Uğur hoca ile manevi olarak yakınlaştık. Uğur hoca bana ´cennete gitmek için benim cinsel organımdan çıkan meniyi içmek yutmak lazım´ diyordu. Bu olayların ayetlerde yazdığını söylüyordu ve bana gösterdi. Hatırladığım kadarıyla El Murselat suresinin ilk ayetlerinin mealinde yazdığını gördüm. Burada bir parantez açalım (surede ağırlıklı olarak Allah´ın varlığı, birliği, kudreti, melekler, kıyamet, öldükten sonra dirilme, ahiret hayatı ve orada müminler için hazırlanmış olan nimetler, suçlara verilecek cezalar ve gayb alemi gibi itikadi konular ele alınıyor) İfadeye devam... ...Bende cezbe ve zikrin etkisiyle hocanın baskısı olmadan cinsel organını yaladim ve çıkan sıvıyı tuttum. Bu şekilde badelenmis oldum. ...Bade olayını dergahın sır odasında Uğur hoca ile yalnız kalarak zikir eşliğinde yapıyordum.

Timur Soykan Badeci Şeyhin sır odası s.18-19 Sevgili okurlar uzun yazıp sıkılmanızı istemediğim için müritin sevgilisi ve nişanlısını anlattığı bölümü yarın yayınlayacağım.