Ömer


Badeci Şeyh´in Sır Odası


 Çocuklarımızı tarikatlardan uzak tutalım..! Son zamanlarda okuduğum önemli kitaplardan biri ´Badeci Şeyhin Sır Odası´ adlı kitaptı. Yazar tamamen polis tutanak ve sorgularından aldığı yazılarla ortaya müthiş bir eser çıkarmış. Kimdir bu Badeci Şeyh? Adı Uğur Korunmaz Nakşibendi tarikatı Halidiye kolu Kırklari tarikatının piri. Peki ne yapmış diye soranlara söylüyorum. Tarikatina katılan herkese badelenmesi gerektiğini ve tabi olması gerektiğini söylemiş. Badelenmek onun tabiriyle şeyhe oral sex yapmak tabi olmakta onun tabiriyle anal sex yapmak.!! Hadi canım demeyin bunlar gerçek!

Tarikata annesini götüren, bacisini götüren,nişanlısını götüren, karısını getiren hatta kocasını aldattığı adamla bile giden var. Şeyhleri "karınında gelmesi lazım" diyor "tabi efendim" deniyor ve hemen götürülüyor.!! Hatta "aman şeyh ne derse yap" diyen kocalarda var! Bu nasıl zihniyet bu nasıl iman! Hepsinden ilginci ne biliyormusunuz sayın okurlar Hocaya gidip badelenen yada tabi olan hiç kimse şikayetçi değil!!! Evet evet yanlış okumuyorsunuz kimsenin şikayeti yok. Bunları dinin bir gereği olarak cennete gitmek için yapıyorlar! İnsanların dini duygularını sömürüp onları kandıran bu insanlardan Allah çocuklarımızı saklasın.

Aslında ben şeyh denilen herifi bir yönden de takdir ettim. Çünkü bu kadar salağı bir araya topla desen toplayamazsın adam yapmış. Hiç kimsede halinden şikayetçi değil o yüzden takdir ediyorum. Yine yapacağım bu benim inancım diyor herkes.! Gerçekten inanan kutsal kitabımız Kur´an-ı Kerimi okuyan herkes bu tip şeylerin şirk olduğunu büyük günah olduğunu bilir ama milletimiz bunu yapmayıp bir şeyhe sığınıp sevap aldığını düşünüyor. Kuranı kerimi açıp okumayacak kadar aciz toplum şeyh nasılsa okumuş diyip ona sığınacak kadar şuursuz. Çocuklarımızı tarikatlardan uzak tutalim.

Onlara dini bilgilerini kendimiz verelim şeyhlere ihtiyacımız yok. Öncelikle insanlığı öğretelim yoksa çocuğumuz ilerde sahtekar bir din alimi olabilir. Dolandırıcı yada sapık bir imam olabilir. Bu hafta boyunca kısmet olursa özellikle badeci şeyhin müritlerinin ifadelerinede yer vereceğim okuduklarınızz karşısında şaşacaksınız. Ve en önemlisi ayetlerle bu şeyh denen heriflerin yaptığı güya zikirlerin(hoplayıp ziplama sis sokma vb.) ne kadar yanlış olduklarını okuyacaksınız. Selam ve dua ile Allaha emanet..