Ömer

Tarih: 14.03.2019 17:45

Beka Sorunu!

Facebook Twitter Linked-in

Beka sorunu!

Ülkemizde bir beka lafı aldı başını gidiyor.

Nedir bu beka sorunu. İktidarın bazı belediyeleri muhalefet partilerine kaptırmama sorunu. Evet günümüzde beka´nın yeni açıklaması bu. İktidarın elinden belediyeler çıkarsa beka sorunu vardır. Yine iktidara oy verirseniz beka sorunu felan kalmaz güllük gülistanlık yaşar gideriz. Ben artık anlam veremiyorum. Oy verirsek cennetteyiz vermezsek cehennemde, oy verirseniz sevap vermezseniz günah.

Oy verirsek beka sorunu kalkacak vermezsek ülke batacak. Gelde çık işin içinden. Bugüne kadar bir beka sorunu yoktuda şimdi mi çıktı? Bence iktidar artık bazı şehirlerin elinden çıkacağını anladı. Anket sonuçları istedikleri gibi çıkmadı. Oy verilmezse şehirlere hiç birşey yok verilirse sıkıntı yok! Yani bence şu denilmek isteniyor muhalefetin aldığı şehirler teröristlere kucak açar şehir elden gider. Oy verirseniz şehrinize her şeyi yaparım vermezseniz hiçbir şey yok. Böyle birşey katiyen söz konusu olamaz.

Bu ülkede beka sorunu yoktur bu ülkede istila sorunu vardır. Ülkemiz Suriyeliler tarafından istila edilmiştir! Her Suriyeliye aylık paraları veriyorsunuz gidip rahatça nargilelerini içiyorlar biralarını yudumluyorlar kendi vatandaşına da versene kardeşim vatandaşlık maaşı bizler niye alamıyoruz? Kendi ülkendeki garipleri doyurdun mu ki Suriyelileri doyuruyorsun? Önce bu Suriyelileri halledin istiladan kurtarın sonra cennet vaad edin! Tabi halk artık yerse! Neden sizden olmayanlara sizin gibi düşünmeyenlere hain muamelesi yapıyorsunuz. Size oy vermeyenler beka sorununa niye yol açsın kim ister vatanı kötü duruma düşsün. Din satıp durmayın. İnsanları hassas yerlerinden vurup oy almaktan artık vazgeçin.


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —