Ömer

Tarih: 19.02.2019 18:48

Beşiktaşlılar Derneği SİVAS´a Hayırlı Olsun

Facebook Twitter Linked-in

Sivas Beşiktaşlılar Derneği Sivasa hayırlı olsun diyerek sözlerime başlamak istiyorum. Sivas ta Türkiye´nin en önemli takımlarından hatta seyircisi ile bir numaralı bu büyük takımının şampiyonluklarını kutladık. Sivas ta Beşiktaşlılar Derneğinin olmaması çok büyük bir eksiklikti. Sivasta çok ateşli Beşiktaşlı taraftarları var, bunu biliyoruz.

Hatta 2 sene önceki şampiyonluklarında o coşkuyu ve heyecanı bizzat ben burada gördüm. Meydanimiz komple beşiktaş bayraklarıyla dolmuştu. Fakat ne kadar taraftarı çok olsada memleketimizde bir Beşiktaşlılar derneği yoktu. Kulübün bizzat izin verdiği bir yeri kimse yapmayı düşünmemişti.

Bu büyük eksiklik Soner Serin, Mikail Duman, İlker Doğan, Yunus Emre Aydın, Soner Arslanhan, Enver Şahin ve Taha Orkun Topal´ın katkıları ile giderilmiş oldu.

Bizzat işi gücü bir kenara bırakıp İstanbula giderek kulübün isminin kullanılabilmesi için gerekli izinleri alip Sivas Beşiktaşlılar derneğini Sivasa kazandırmıştı.

Ben şehrimize böyle bir dernegi hatta bir nevi bir kulübü kazandırdığı için ismini vermekten mutlu olduğum kişilere teşekkürü bir borç biliyorum. Sivaslı Besiktaslilarin Beşiktaşlılar Dernegi ne katılımları tavsiye ediyorum zira bende bir Beşiktaş´a gönül vermiş bir genç olarak derneğe katılmak için sabırsızlanıyorum ve tüm Sivaslı Beşiktaşlıları da derneğe katılmalarını rica ediyorum.

Yeri MAQM OFİS B BLOK 5. KAT 504 numara


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —