Ömer

Tarih: 12.04.2020 09:39

Küresel Sermayeye Karşı ERDOĞAN!

Facebook Twitter Linked-in

Küresel sermayeye karşı Erdoğan

 Küresel sermaye diye adlandırdığımız dünyayı yöneten güçlerin bu dünyada olmasını istediği bazı şeylerden biri de dünyanın hızlı nüfus artışına engel olmak. Yani onlara göre dünya çok fazla hızla büyüyor ve bunun önüne geçmek lazım. Adı her ne virüsü olursa olsun özellikle yaşlı ve kronik sorunlu hastaları öldüren bir virüs icat ederlerse birçok insan ölür değil mi?

Ordan bulaştı burdan bulaştı diyerek dikkatleri başka yöne çekmiş olabilirler mi?

Ben asla bu virüsün bir hayvandan bulaştığına inanmıyorum. Çinliler binlerce yıldır farklı farklı hayvanları yiyorlar zaten şimdi mi çıktı Corona?

Önceleri dedim ki Amerika yaptı Çin´i dize getiriyor. Çünkü Çin dünya piyasasını resmen yönetiyor herşeyi onlar üretiyor hemde ucuza. Çin´i mahvetmeyi planlıyorlar ekonomik olarak krize sokmaya çalışıyorlar dedim ama atı alan Üsküdarı geçti misali Amerika Çin´den daha beter durumda. Burnundan kıl aldırmayan Avrupa ise yardıma muhtaç durumda. Üvey evlat muamelesi yaptıkları Türkiye´den yardım gelmesini dört gözle bekliyorlar. Sağolsun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın gönderdikleri malzemelerle bir nebze olsun rahat bir nefes belki almışlardır. İşte vefalı Türkiye´nin değerini umarım asla unutmazlar. Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Ama inancınız olsun hiç bişeyimiz eksik değil. Şuan cebinde parası olmayan bir birey bile gidip kendisini asgari idare edebileceği parayı bankadan çekip şu zor günleri atlatabilir. Sigortası olmayan işi olmayan devletten nakdi ve gıda yardımı alabilir. Arkadaşlar gerçekten çok büyük bir devletimiz var. Bizlere gerçekten su zor günlerde her desteği sunuyorlar. Yeri geliyor şole bole diye eleştiriyorsak yapılan iyilikleri de anlatmamız lazım yoksa insanlığımızı kaybederiz. Devlet büyüklerine bu süreçte her konuda insanlarına yardım ettikleri için teşekkür ediyorum.

 Ama devlet büyükleri ne yaparsa yapsınlar düşmanı görmüyorlar. O yüzden bir sonraki hamlesi ney bilmiyorlar.

Ben küresel güçlerin bir oyunu olduğunu düşünüyorum onlara göre ´yeni dünya düzeni´ ni oluşturdukları bu dünyada bakalım daha neler yapacaklar. Ne olursa olsun ülkemiz inşallah ayakta kalmaya devam eder...


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —