Etem Gölbaşı


Sayın Hilmi BİLGİN


Efendim bu seferki makalemde yeni belediye başkanı seçilen Sayın Hilmi BİLGİN´i konu almak istedim. Kendileri seçileli az bir müddet olmasına rağmen, halkla iç içe olması fevkaladenin fevkinde.Bunu RAMAZAN boyunca tespit ettim ve çok sevindim.

Efendim zati alileri, ANAKARA deneyimli bir Sivaslı siyaset insanı. Oradaki birikimlerini SİVAS´a aktaracağına inanıyorum. SİVASIMIZIN buna ihtiyacı her zamankinden daha fazla.

Sayın Başkanı çok zor bir vazife bekliyor. Şehrimizde yapılacak pek çok eksiklikler var. Ancak inanıyorum ki Sayın BİLGİN,BU İŞLERİN ÜSTESİNDEN GELEBİLECEK BİLGİ VE DONANIMA HAİZ BİR DEVLET ADAMI.

Mizyon ve misyonu bilen ve bunu kente kazandıracak enerjiye sahip bir BAŞKAN.

Sayın Cumhurbaşkanımız HİLMİ BEYİ boş yere buraya göndermedi. Kendilerine güvendiği cümle aleme ilan etti.

Sayın Cumhurbaşkanımıza bu konuda müteşekkiriz. Çünkü böyle kefil olduğu güzel bir insanı SİVAS´a gönderdiği için.

Ben SAYIN HİLMİ BİLGİN beyfendinin özellikle esnafın canlandırılmasına yönelik adımlar atacağını bekliyorum. İlerde yapılacak yurtların şehir merkezine yapılacağını ümit ediyorum.

Bu konuda sayın BAŞKAN´ın hassasiyet göstereceğine inanıyorum.

Yalnız bir konunun da düşünülmesi gerek ki Sayın BAŞKAN´ın ekibinin de çalışkan olması. İnanıyorum ki BAŞKANIN ekibi başkanın hızına yetişebilir.

Özellikle ekibin genç ve dinamik insanlardan oluşması beni ziyadesiyle bahtiyar etti.

Efendim, huzuru yakalamak düşünüldüğünden daha kolaydır. Her şeyi unutabiliriz ama zor günlerimizde yanımızda olanları, acımıza ortak olanları bizim için ufacık ta olsa fedakarlık yapanları unutmamalıyız. Sayın BAŞKAN´ın da şehirdeki her bireyin her zaman yanında olacağına inancım tamdır.

Kendilerine ve ekibine sonsuz başatılar diliyorum.