Ömer

Tarih: 03.03.2019 16:45

Türkiye Seninle Gurur Duyuyor!

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye seninle gurur duyuyor!

Sevgili hemşehrilerim, aklıma geldi yazmak istedim.

Türkiye seninle gurur duyuyor diye bir tezahüratımız var ve bunu maalesef çok lüzumsuz yerlerde kullanan o kadar cahil insanımız var ki şaşıp kalmamak elde değil!

Zamanında Emre Belözoğlu arabasıyla kaza yapmış çarptığı vatandaş hakkın rahmetine kavuşmuştu. Emre karakoldan çıkarken ?´Türkiye seninle gurur duyuyor´ diye tezahürat yapıldı.

Kerkük´e müdahale edersen bizde Diyarbakır´a müdahale ederiz diye ülkemize posta koyan Barzani Akp kongresinde onur konuğu olarak katılmış kürsüye çıktığında ?´Türkiye seninle gurur duyuyor´ diye tezahürat yapılmıştı!

Sen ülkemizin bir bölümünü kendi ülkesi gibi gösteren Barzaninin ayaklarının altına kırmızı halı ser, paçavrasını şanlı bayrağımızın yanına göndere çek, onur konuğu olarak çağır ve Türkiye seninle gurur duyuyor de!

Şahsen ben duymuyorum!

İşte bu zamanlardan geldik buralara!

Unuttuğumuz neler var neler!

En son ise sayın Cumhurbaşkanımız Sivas mitinginde bu memlekete hiçbir şey yapılmayacağını söylediği gibi bir de kendisinden kadro isteyen vatandaşları azarlayıp 1 mermi kaç para biliyor musunuz dedi. Ahalimiz tekrar Türkiye seninle gurur duyuyor diye tezahürata başladı. Ağzımızdan çıkan sözün artık farkına varsak mı?


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —