Ömer


Yeni Parti Başkanı Kim Olacak?


Yeni parti başkanı kim olacak?

Yeni parti gelecekmiş yok Ali Babacan ayrı parti kuracakmış da Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu ayrı parti kuruyormuş da falan da filan da? Cumhurbaşkanımız karşısına kendi adamlarını çıkarıyor başka bir açıklaması yok işte! Beni muhalefet edecekse kendi izin verdiğim adamlar etsin istiyor! Mhp, Saadet zaten bitti bitiyor kurulacak partide el altından Ak partiyi destekler kendi düşüncem bu.

Partinin kurulmasının amacı Chp´yi bölsün İyi partiyi bölsün maksat Akp´ye yarasin. Ve ayriyeten küstürdüğü seçmenleri başka parti altında toplamak. Fakat aynı amaca hizmet etmek! Bu isimler Cumhurbaşkanının karşısına rakip olarak çıkabileceklerini sanmiyorum. Yani rakip diyorum rakip olarak değil izinle anca çıkabilirler! Davutoğlu parti kuracaksa çok önceden kurması lazımdı.

Teee başbakanlıktan alındıktan sonra ben gayet iyi yönettim ne hakla istifa ettiriyorsun diyebilseydi o zaman o partiyi kursaydı belki bi oy oranı olurdu. O zaman tutardı iste.

Zamanında cesaret edemediler şimdi cesaret edebiliyorlarsa saraydan izin çıkmış demektir! Bir ihtimal de karşısına Cumhurbaşkanını alabilirlerse bu seferde partinin başına kim geçecek tartışması çıkar o iş de yalan olur gibime geliyor. Eski bakanınız gibi cennet tapusu dağıtırsanız başarı oranınız %100 !