Aklın ve Bilimin Yolu Bir

Aklın ve Bilimin Yolu Bir

Sıradışı bakışı, analitik düşüncesi, teknik birikimi ile SİVAS için bir şans olan Mehmet Habip SOLUK, HIZLI TREN konusunda son noktayı koydu. Şehirde son günlerin en popüler ismi olan SOLUK´un, HIZLI TRENİN eski güzergaha gelip, mevcut GAR´ın kullanılacağ

SPHM ÖZEL HABER

Türkiye ve Sivas, HIZLI TREN ve Duble Yolları Başbakan Binali YILDIRIM ve Mehmet Habip SOLUK ile duyarken, SOLUK´un müsteşarlığından itibaren SİVAS´ı baştan başa duble yollar ile donatması milletin hafızasında yerini korumaya devam ediyor.

Aynı zamanda HIZLI TREN konusunda TÜRKİYE´de yetkin bir teknik isim olan SOLUK´un önemli çabası ile HIZLI TREN çalışmalarında SİVAS´ın da önde olması yanı sura son demde GÜZERGAH´ın yeniden merkeze gelmesindeki en etkin isimlerden biri olan Mehmet Habip SOLUK, Sivas´ta en popüler isim olarak birkaç gündür konuşulmaya devam ediyor.

Sivas Milletvekili Habip SOLUK´un ?aklın yolu birdir? felsefi yaklaşımını ele alarak TREN GARI VE İSTASYONUN´un eski yere gelmesinin perde arkası kahramanlarından olduğu herkesçe biliniyor.

SİVASLILAR, YHT´nin eski yerine gelmesi sonrasında, SOLUK´un mevcut GARI da teknik olarak analiz ederek çeşitli donatılar ortaya koyup, TÜRKİYE´nin en güzide HIZLI TREN İSTASYONUNU oluşturması bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: Aklın Bilimin Yolu