Ayrılık Rüzgarları Esmeye Başladı

Ayrılık Rüzgarları Esmeye Başladı

Cumhuriyet Üniversitesi rektörlük seçimlerine kilitlendi. Rektörlük yarışı için ayrı ayrı kulvarlarda, kendilerine hareket alanı belirlemeye uğraşan KOCACIK ve YILMAZ´a hiç şans tanınmıyor.

 

Temel hedefi olan rektörlük koltuğuna oturmak için Ak Partiden aday adayı olup, ağır bir elenme yenilgisi yaşayan Hüseyin YILMAZ´ın, önümüzdeki rektörlük yarışı için de müstakil kulisler içinde olduğu haber merkezimize gelmeye devam ediyor.

Rektörlük ataklarını sağlama almak isteyen Hüseyin YILMAZ´ın, İlahiyatçı atamaları elden bırakmadığı vurgulanıyor.

Yeniden rektör olmak için elinden geleni yapma uğraşında olan lakin şans tanınmayan KOCACIK´ın ise, gözünü kurulacak olan koalisyon hükümetine çevirdiği vurgulanıyor.

Bir zamanların iyi bir ikilisi olan KOCACIK ve YILMAZ´ın, seçim dönemi yaklaştıkça ayrı ayrı cenahlarda kulis faaliyetlerine giriştikleri son zamanlarda haber merkezimize sıkça gelmeye devam ediyor.

Üniversite kaynakları KOCACIK ve YILMAZ döneminin tam bir facia dönemi olduğunu belirtiyorlar. Yeni dönemde bu ekibe şans verilmezken, yeni bir rektör ve ekibinin üniversitede yaşanan erozyonun şiddetini azaltmak için epey bir restorasyona ihtiyaç duyacakları yorumları yapılıyor.