Çermik, KAYSERİ´ye Bağlansın!

Çermik, KAYSERİ´ye Bağlansın!

Kaplıca turizmi nedeniyle, kaplıcası olan iller ziyaretçi akınına uğrarken, SİVAS BELEDİYESİ´nin işlettiği Sıcak Çermikteki tesisler adeta dökülüyor. Belediye otellerindeki onca kalabalığa rağmen, sıfır bir hizmet gözlerden kaçmıyor. Ziyaretçilerin alış v

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS´ta kaplıca turizmi için en ideal yerlerden biri olan SICAK ÇERMİK  deyim yerindeyse yerlerde sürünüyor. Gerek eski BAŞKAN Doğan ÜRGÜP, gerekse şimdiki Başkan Sami AYDIN dönemlerinde bir çivi dahi çakılıp modern bir yapıya kavuşturulamayan SICAK ÇERMİK içler acısı.

SİVAS BELEDİYESİ´ne ait oteller ziyaretçiler nedeniyle dolup taşmasına rağmen, gerek banyolar gerekse alanın tamamında hizmet kalitesinin sıfırın altında olması insanların tepkisini çekiyor.

SEFA Otel yanındaki ALIŞ VERİŞ MERKEZİ´nin ise KALIN´daki köy bakkalından daha gerilerde olduğu bilgilerine ulaşıldı. Bir bisküvi, süt dahi bulunmayan sözde Alış Veriş Merkezinden eli boş dönen insanlar, ya SİVAS´tan gelirken yanlarına ihtiyaç malzemesi alıyorlar, yada en yakındaki KALIN KÖYÜ´ne giderek, neredeyse tarih öncesinden kalma bisküvileri aldıkları öğrenildi.

Belediye hizmetlerinin burasında olmamasına ziyaretçiler, buraları yoksa bilerek mi işletilmiyor, insanların özel sektör tesislerine kaydırılmak mı isteniyor sorularını soruyorlar.

Belediye Başkanı Sami AYDIN´ın neden burasını geliştirme yolunda adımlar atmadığı ise çok değişik soruları kamuoyu gündemine taşıyor.

Özel sektör yatırımları da devam ederken, Belediyenin de aynı özel sektör hüviyetinde hizmet verme zorunluluğu ve sorumluluğu varken, her ne hikmetse BELEDİYE tesislerinin her geçen gün köreltilmeye doğru gitmesi zihinlerde değişik analizlere kapı aralıyor.

Belediyenin Çermiki işletme becerisi gösterememesini gören SİVASLILAR, ?burası KAYSERİ´DE olsa buraya insan yağardı? diye tepkilerini dile getiriyorlar.

 



Anahtar Kelimeler: Çermik KAYSERİ Bağlansın