DSİ Misafirhanesi´nde mi Kalıyor?

DSİ Misafirhanesi´nde mi Kalıyor?

Her seçimde Sivas listesine girme becerisi gösteren Adem YILDIRIM´ın, bir erken seçim ihtimalini göz önünde bulundurarak, Sivas´ta adeta kamp kurduğu belirtiliyor.

 

Sivas´ta yaşamamasına rağmen, Sivas listesine girme becerisi gösteren Adem YILDIRIM´ın da bu sene vekilliği ıskalaması şehirde konuşulan konuların başında geliyor.

Sivas´ta onca aday adayı varken İstanbul merkezli seçimlere dahil olan, seçimlere dahil olma da kalmayıp sıralamaya giren Adem YILDIRIM´ın olası bir erken seçim için de tetikte beklediği ifade ediliyor.

Geçtiğimiz dönem 5. Sırayı, bu dönemde 4. Sırayı alan YILDIRIM´ın, mutlaka Sivas´tan vekil olma arzusu içinde olduğu belirtiliyor.

70´in üzerinde aday adayının yarıştığı, maddi güç harcadığı, temayüle girdiği kapı kapı kendini tanıtıma için dolaştığı Sivas´ta, YILDIRIM´ın nasıl bir enerji harcadığı ise bilinmiyor.

Hemen hemen her dönem Sivas´tan aday adayı olduğu için kamuoyunda kadrolu vekil adayı olara tanınan Adem YILDIRIM´ın Sivas günlerinde nerede ikamet ettiği ise bilinmiyor. Bu konu ile ilgili fikir yürüten Ak Parti kulisleri, YILDIRIM´ın bir misafir hane veya otelde kalma ihtimalinin yüksek olduğu yorumlarını yapıyorlar.



Anahtar Kelimeler: Misafirhanesi Kalıyor