Tarih: 02.10.2018 20:26

EMNİYET Yetkilileri Göreve!

Facebook Twitter Linked-in

 

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS´ta yaşanan fahri müfettiş keyfiliği eleştiri alıyor. HAYRİ SIĞIRCI CADDESİ´nde yaşanan bir skandal bu da olmaz dedirten cinsten.

Saat 13:00 da iş yerinde olan bir vatandaşa kasti bir uygulama ile saat:13:56 da emniyet kemeri cezası yazılması tepki çekti.

Söz konusu aynı sürücüye yine aynı mıntıkada yien kasdi bir ceza kesildiği ve bu keyfi uygulamadan dolayı yaşanan mağduruyetin CUMHURBAŞKANLIĞI (CİMER) e şikaye t edileceği öğrenildi.

Fahri Trafik Müfettişinin sürücüye kasti bir ceza kestiği belirtilirken EMİNİYET MÜDÜRLÜĞÜ´nün bu tür keyfi uygulamalara müsaade etmemesi bekleniyor.

SIRA NO: 32070015 olarak kayıtlara geçerken, kamera kayıtlarına göre o saatte iş yerinde olan vatandaşa yapılan ceza uygulamasının kanuni ve etik durumu merak ediliyor.

Olayın Vali Davut GÜL´e iletileceği hatta CİMER aracılığıyla şikayette de bulunulacağı, o saatte iş yerinde olduğu kamera kayıtları ile belli olan bir vatandaşa uygulanan kasti bir tutumdan dolayı EMNİYET TRAFİK birimini göreve davet ediyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —