Tarih: 21.01.2018 11:37

Halef Selef Kısır Döngüsü

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

BBP Genel Başkanı Mustafa DESTİCİ´nin dün yaptığı ittifak açıklaması kulisleri hareketlendirdi. Ak Parti ve MHP´nin 2019 seçimleri ittifakına dahil olma yolunda ilerleyen BBP, yeşil ışık yakarken, DESTİCİ´nin bu çıkışı özellikle SİVAS siyasi kulislerini hareketlendirdi.

DESTİCİ´nin SİVAS BELEDİYE BAŞKANLIĞINI Doğan ÜRGÜP için istediği aylardır konuşulurken, bu konuşmaları bütünleyen bir gösterge ise ÜRGÜP´ün Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın son Sivas ziyaretinde protokolde olması  oldu.

ÜRGÜP´ün başkanlık kulislerinin ise mevcut Başkan AYDIN´ı telaşlandırdığı, üç yıl aradan sonra AYDIN´ın sahaya inerek gülücükler dağıtıp seçime hazırlandığı gözlemleniyor.

Helikopter kazası sonrasında Başkan olan ÜRGÜP´ün yeniden ipi göğüsleme girişimi şehirde analiz ediliyor. Belediye Başkanı Sami AYDIN´ın da başarısızlığı eklenecek olursa Belediye de görev değişikliğinin kaçınılmaz olduğuna vurgu yapan pek çok SİVASLI, lakin bu değişimin halef selef rutininden kurtarılması gerektiğini dile getiriyorlar.

Bir Doğan ÜRGÜP, bir Sami AYDIN türü voleybol maçı gibi sıra ile kazanma ve kaybetme rutinine sokulan şehrin, biran önce yeni isimleri devreye sokarak başkanlık değişimindeki kısır döngünün kırılması gerektiği görüşleri dile getiriliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —