Her Seçimi Kaybetti

Her Seçimi Kaybetti

C.üniversitesi rektörlük seçimlerinde 126 oy alarak üçünce gelen Hüseyin YILMAZ´ın nerede olduğu merak ediliyor. Her seçimde vekil adayı olup listeye girmeyi başaramayan YILMAZ´ın,siyasiler, akademisyenlere ve KELKİT Yöresi önde gelenlerine küserek bir ya

 

Eski REKTÖR Faruk KOCACIK ile Üniversiteyi yönetilemez hale getiren Hüseyin YILMAZ ortalarda gözükmüyor. Faruk KOCACIK ekibi içerisinde iki numara olan ve yanlı kadrolaşmalarla adeta muhafazakâr öğretim üyelerine aman vermeyen bu ikiliden biri olan Hüseyin YILMAZ, üçüncü oy alıp epey bir insana ümit vermesine rağmen ortalarda gözükmüyor.

Bir rektör adayı ve bir seçime giren insan olarak aldığı 126 oya sahip çıkması gereken YILMAZ´ın, hayallerinin bittiği ve uzlete çekildiği yorumları yapılıyor.

Kendisini destekleyen ve kendisi için mücadele edenleri dahi arayıp hal hatır etmeyen YILMAZ´ın gelecek hayallerinin de berelendiği belirtiliyor.

Üniversiteye de uğrayıp uğramadığı bilinmeyen Eski Rektör Yardımcısı YILMAZ´ın, kendisine her zaman söz veren lakin hiçbir zaman arkasında durmayan siyasilere küsüp kendini Kelkit Vadisinde ki yayla evlerinde uzlete çektiği yorumları yapılıyor.



Anahtar Kelimeler: Seçimi Kaybetti