Tarih: 11.07.2015 11:23

Hezimeti Kimse Üstüne Almıyor

Facebook Twitter Linked-in

 

Demokratik olgunlukta iyi bir sınav veremeyen Merkez İlçe yönetiminin ne zaman istifa edeceği konuşuluyor. Ak Parti kulisleri Merkez İlçe Başkanı Ahmet KUZU´nun partiye geçişinden bu yana gel gitlerle bir dönem geçirdiği ve seçim yenilgisinde de büyük payı olduğunu dile getiriyorlar.

Zamanın Başbakanı Recep Tayyip ERDOĞAN´ı kent merkezinde eşekle protesto eden KUZU´ya sert tepki gösteren Ak Partililer, seçim yenilgisinde başta Hilmi BİLGİN olmak üzere Ahmet KUZU´nun yenilginin müsebbipleri olduğunu vurguluyorlar.

 Merkez İlçe Yönetim Kurulu´nun istifa edip, yeni bir yönetime yol açması gerektiğini dile getiren partililer, hiçbir şey olmamış gibi toplantı üzerine toplantı yapılmasına ise bir anlam verilemediği dile getiriliyor.

Ahmet KUZU´nun bundan birkaç ay önce görevden alındığı lakin Hilmi BİLGİN´in devreye girmesi ile sürenin dondurulduğu iddia edilirken, olası bir erken seçimde Hilmi BİLGİN ve Ahmet KUZU gibi isimlerin Sivas Ak Parti´yi başarıya taşıyamayacakları, olası seçime bu isimlerle gidilmesi durumunda seçim sonucunun 2-2-1 şeklinde ortaya çıkacağı yorumları yapılmakta.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —