Tarih: 05.03.2016 13:08

KARA KARDEŞ SİVAS´a mı Gelecek?

Facebook Twitter Linked-in

 

Espride sınır tanımayan SİVAS, Özbelsan A.Ş.´nin kadrolu Vekili Şaban KAYA ve beraberindeki heyetin AMERİKA ziyaretini konuşuyor. Dilden dile dolaşan ve Temel fıkraları hükmündeki ziyaret günün konusu oldu.

ŞABAN KAYA´nın ABD BAŞKANI Hüseyin OBAMA ile görüşmeyi çok istediği, bir ünlü ile fotoğraf çektireme arzusunun ?ta ÇAKMAK KÖYÜ´nden? beri en büyük arzusu olduğunu belirten şehrin espri üstadları, KAYA´nın bu emeline ulaşamamasından dolayı çok hüzünlenip gözyaşlarına boğulduğunu iddia ediyorlar.

ŞABAN KAYA´nın SİVAS´a dönmesi sonrasında, konudan haberdar olan OBAMA´nın çok etkilenip, gözyaşlarının sel olup NİYAGARA ŞELALAESİ´ne döküldüğü ve en kısa zamanda SİVAS´a avdet ederek KAYA´nın çocukluk hayalini gerçekleştireceği konuşuluyor.

OBAMA´nın KAYA´dan bazı önemli bilgileri de alıp ABD´de uygulayacağı sanılıyor.

--Mesela nasıl koca ÖZBELSAN gibi devasa birliktelikte işinin ehli Yönetim Kurulu Başkanı Yerine Başkan Vekilliği ile yönetildiği bilgisini alacağı sanılıyor.

--Hatta Üniversiteye kızını torpil ile yerleştirme girişimi hakkında da OBAMA´ya KAYA´nın detaylı bilgi sunması bekleniyor.

--Olası OBAMA ziyareti espri ile şehirde dilden dile dolaşırken, KAYA´nın OBAMA´yı nasıl ağırlaması gerektiği de konuşuluyor.

--Tarihi ve turistlik yerleri gezdirme dışında KAYA´nın OBAMA´yı ?KIZILIRMAK kenarına götürmesi? bekleniyor.

--Hatta KAYA´nın, Hızlı Tren Güzergahı köprüleri yaptırılan lakin atıl kalan yere de götürüp oraları da gezdirebileceği sanılıyor.

--KAYA´nın OBAMA´ya, ESKİ ADLİYE BİNASININ yıkılması hakkında da birifing vermesi bekleniyor.

--Kaldırım taşı üretme ve döşeme hakkında da OBAMA´nın bilgilendirilmesi arzulanıyor.

--Yemek konusunda da espri patlatan şehir halkı, BELEDiYE SOSYAL TESİSLERİN´de ki ?Belediye Personeline has İndirimli tarifenin? kullanılmasının en doğru olacağı ve burada kadim yemeğimiz köfte yanı sıra BALKAN TATLISI ?Trileçe´nin? de tattırılmasın şehrimiz adına fayda sağlayacağı vurgulanıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —