Kim Kimden Daha Güçlü?

Kim Kimden Daha Güçlü?

Büyük ümitlerle ikinci defa desteklenerek Başkanlık koltuğuna oturan Başkan AYDIN´ın, başkanlığının ikinci yılında tekrar eskiye döndüğü gözlemleniyor. Son iki yılda Belediyecilik anlamında rutin benimsenirken, Başkan´dan sonra yetki paylaşımlarında da re

 

Eski Başkan Doğan ÜRGÜP´ün başarısız belediyeciliğinden sonra, görevi devralan Sami AYDIN´ın da başarısızlıklarla dolu iki yılı geride kaldı. Adliye Binasının yıkımı gibi bir iki konu haricinde dişe dokunur bir işe imza atamayan Belediye´ye karşı, eleştiriler de yükseliyor.

Başkan´ın birinci dönem başkanlığı gibi başkanlık yapmayacağını çoğu yerde dile getirmesine rağmen, yeniden eski günlerine döndüğünün gözlemlenmesi hoş bulunmuyor.

Geniş bir istişari gelenek yerine, dar çekirdek kadro ile Belediye´yi yönetmeye çalışan AYDIN´ın, yol ve kaldırım çalışması haricinde neler yaptığı ise bilinmiyor.

Başkan´dan sonra Belediye´de oluşan adeta İkinci Başkanlıklar olduğu da haber merkezimize gelirken, KAYA, KUZUCU ve KARACA´nın sınırsız yetkileri dilden dile dolaşıyor. Başkan´ın bu üç isimden başka hiç kimseyle içli dışlı olmadığı ve bu isimlerin yönlendirmeleri ile pek çok yanlışı yaptığı yorumları kamuoyunda dillendiriliyor.

Başkan AYDIN´ın, ?sır katibi? hükmündeki bu isimlerin zaman zaman Başkan´ı da aşan tasarruflarda bulundukları ve bundan da Başkan´ın haberinin olmadığı iddia ediliyor.

Belediye´nin boş geçen 2 yılı ardından geride kalan 2 yılın da boş geçip geçmeyeceği Sivas kamuoyunda merak ediliyor.



Anahtar Kelimeler: Kimden Daha Güçlü