Tarih: 24.12.2015 15:07

Kültüre Parti Koruması

Facebook Twitter Linked-in

 

Hükümetler, bakanlar, valiler, kaymakamlar değişmesine rağmen, İl Kültür Müdürü değişmiyor. Rutin üzerine tam on yılı dolduran PÜRLÜ´nün, değişmesi zor gözükürken, olası emeklililği bekleniyor. 65 yaşı doldurunca anca emekli olmak zorunda kalabileceği vurgulanırken, Ak Parti il teşkilatının da buna ses çıkarmamasının sebebi biliniyor.

Ak Parti içerisinde bulunan yakını tarafından adeta şemsiye altına alınan Kadir PÜRLÜ´ye siyasi iradenin de tam not vermesi hayretle izleniyor. Sivas´ın kültür geleceği için PÜRLÜ´nün, Ankara´ya pasif bir göreve çekilmesi bekleniyor.

Sivas Postası Haber Merkezine, Ak Parti Teşkilatının Kadir Pürlü´yü koruduğu ve korumaya da devam edeceği bilgisi ulaşıldı. Dişe dokunur bir çalışma içerisine girmemesine rağmen, ikili ilişkiler ve hamaset düşüncesi çerçevesinde kollanan İl Kültür Müdürlüğü üst düzey yöneticilerinin şehre ne kattıkları da merak ediliyor.

Yeni hükümetin göreve gelmesi ile şehirdeki bürokratik yapılanmaının değişmesi arzulanırken, her kurum müdürünün değişebileceği lakin İl Kültür Müdürü Kadir PÜRLÜ´nün değişmesinin imkansız olduğu görüşleri dile getiriliyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —