Namzetim, Namzetsin, Namzet!

Namzetim, Namzetsin, Namzet!

Cumhuriyet Üniversitesi REKTÖRLÜK seçimleri yaklaşırken, bu dönem artık TIP kökenli bir rektör üniversitede konuşulurken, HİLMİ ATASEVEN´in alttan alta REKTÖRLÜĞÜN aile içinde kalması mantığı ile adaylığa hazırlandığı, haber merkezimize gelmeye devam ediy

SPHM ÖZEL HABER

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ´nde rektörlük yarışı yavaş yavaş kendini hissettirmeye başladı. İki dönem aradan sonra genel ittifakın tekrar TIP KÖKENLİ adaylara yöneldiği su götürmez bir gerçek iken, Prof. Dr. HİLMİ ATASEVEN´in rektörlük için alan oluşturduğu bilgileri geliyor.

Şuan Üniversitede REKTÖR gibi sağa sola talimatlar yağdıran ATASEVEN´in, ?rektörlük aile içinde kalsın? zayıf mantığı ile hareket ettiği iddiaları ise sığ bulunuyor.

İl dışında görev yaparken ALİM  YILDIZ sonrası dönem için şehre geldiği bilinirken, mevcut yönetim içinde olan ATASEVENE´e ise şans tanınmıyor.

Mevcut Rektör ve yönetimin görev sürelerinin bitimine az bir zaman kala ise kulislerin hareketlendiği ve yeni ekiplerin şimdiden hazırlıklar yaptıkları haber merkezimizin edindiği bilgiler arasında.



Anahtar Kelimeler: Namzetim Namzetsin Namzet