Tarih: 30.11.2019 19:09

NEPOTİZM

Facebook Twitter Linked-in

İki yıldır Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde Rektör Alim Yıldız ve yardımcısı Ünal Kılıç´ın yönetiminde eş, dost, akraba alımlarıyla gündemden düşmeyen Cumhuriyet Üniversitesi ile ilgili haber merkezimize gelen bilgilerden biri Kamu Yönetimi bölümünde 4 dersin 6 haftadır  boş geçtiğine yöneliktir.

Daha once yaptığımız haberlerde bu durumu yani Kamu yönetiminde 3 hocanın olduğunu, bu şekilde bir bölümün var olamayacağını dile getirmiştik. Prof. Dr. Gülay Ercins, Dr. Öğretim Üyesi Raci Kılavuz ve Prof. Dr. Halis Çetin. Bu üç hocadan Profesör olan bir hoca da öğrencilerle vedalaşıp gideceğini söylemiş. Geçtiğimiz dönemde de öğrencilerin ilmine ve kişiliğine saygı duyduğu Murat Yıldırım isimli bir Kumu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Giresun´a gitmişti.

Şimdi soruyoruz yine;

Kamu Yönetimi Bölümünün her sınıfında en az 6-7-8 ders var. Bu derslerin her biri ayrı uzmanlık alanı olan dersler. İkinci öğretimi de düşündüğümüzde 1. Sınıftan 4. Sınıfa kadar toplam 8 sınıf eder.  İki veya üç hoca ile bu bölüm nasıl ayakta duruyor?

Öğrenci 4 dersin 6 haftadır boş geçtiğini ifade ediyor.

Rektör Alim Yıldız ve Ünal Kılıç´a soruyoruz. Akrabanız Zafer Yıldız´a veya danışman, eş ve akrabalarına kadro bulurken ve siz nepotizmin doruğunda zevkten uçarken Kamu Yönetimi Bölümünde 6 haftadır  boş geçen deslerin vebalini nasıl ödemeyi düşünüyorsunuz?

Siz ilahiyatçı hocalar, ulema olarak ?Vebal?i ve ?Kul hakkı?nı biz normal insanlardan daha iyi bilirsiniz.

Böyle devam edin.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —