Tarih: 15.03.2018 17:23

Oyun İçinde Oyun

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

 Sivas Ak Parti´de düzmece bir şikayet ve tiyatro ile ihraç edilmek istenen Murat TORAMAN olayı sıcaklığını korurken, Murat TORAMAN´ın düzmece istemlerle ihracının istenmesi, seçimlere ramak kala partide iç dengeleri değiştirip, kamuoyu nezlinde sıkıntıya sokacağı herkes tarafından dile getiriliyor.

Genel Merkezin SİVAS´ta oynanan oyunun farkına varıp en kısa zamanda tersine bir karar ile oyunu bozacağı beklenirken, Bakan YILMAZ ve Habip SOLUK´un bu gelişigüzel ve keyfiyet içeren traji komik oyunu bozacakları belirtiliyor.

Kamuoyunda bir perdeci ve emekli bankacının kobay olarak kullanıldığı bilinirken, partiyi zaafa uğratacak olan böyle kadük bir girişime, partinin eski kurmaylarının ses seda çıkarmaması ise, suça ve oynanan oyuna ortak olma anlamı taşıdığı için yadırganıyor.

İhraç istemi ile ilgili hakkında tiyatro kurulan ve partinin neredeyse bütün birimlerinde görev ifa eden Murat TORAMAN ise, Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´a bağlılığı  ile biliniyor.

Cumhurbaşkanı ERDOĞOĞAN´ın köy köy kasaba kasaba gezip halkla iç içe olun direktifini kendine görev bilen Murat TORAMAN´ın ise, kendi cebinden masrafları karşılayarak halkla bütünleşip, Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın ?büyük Türkiye hayalini? herkese anlatması ise Ak Parti seçmen tarafından takdir ediliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —