Rektör mü olacak ,Yoksa?

Rektör mü olacak ,Yoksa?

Rektörlük yarışına Faruk KOCACIK´ın sağ kolu ve Rektör ile birlikte yanlı kadrolaşmalarda imzası olan Hüseyin YILMAZ´ın da katılması şaşkınlık oluşturdu. Üniversite kaynakları bunun taktiksel bir adım olduğunu belirtiyorlar. Asıl amacın ise muhafazakâr oy

 

Beklenen oldu ve C.Üniversitesinde rektörlük için Hüseyin YILMAZ da aday oldu. Faruk KOCACIK ekibinden olan Hüseyin YILMAZ´ın Rektör Yardımcılığı zamanında yanlı kadrolaşmaların eksik olmadığı biliniyor.

Faruk KOCACIK ile birlikte harekete eden YILMAZ´ın, yanlı kadrolaşmalardan dolayı bozulan imajını temizlemek için son zamanlarda bazı STK´larda boy göstermesi ise taktiksel bulundu.

Mücadele edip bedel ödemeden Cennet hayali ile yanıp tutuşan bazı saf STK´lar da, dini konferanslar veren YILMAZ´ın, Rektör Yardımcısı olduğu zamanda muhafazakar öğretim üyeleri ile doğru dürüst görüşmediği üniversite kaynaklarınca dile getiriliyor.

Hüseyin YILMAZ´ın amacının rektör olmak değil yine rektör yardımcısı olmak olduğunu dile getiren Üniversite haber kaynaklarımız, bu adımın asıl amacının muhafazakar oyları bölüp KOCACIK´ı yeniden iktidara taşımak olduğunu belirtiyorlar.

Fazla oy alma gibi bir derdi olmayan YILMAZ´ın, aday olmasının KOCACIK taraftarlarını memnun ettiği gözlemlenirken, siyasi arenada, şehirde adeta biten KOCACIK´a, yeni bir can suyu olabileceği yorumları yapılıyor.



Anahtar Kelimeler: Rektör olacak Yoksa