ŞENER´in Prensleri Ne Yapmak İstiyorlar?

ŞENER´in Prensleri Ne Yapmak İstiyorlar?

Sivas´ta görev yaptığı süre içerisinde bütün STK´ların beğenisini kazanan ve İMAM HATİP dostu olarak bilinen ve tanınan Milli Eğitim Müdürü Zekeriya ÇINAR´ın, Hilmi BİLGİN´in özel uğraşları sonucunda görevden alınması konuşulmaya devam ediyor.

 

Sivas´ta son 20 yılın en başarılı Milli Eğitim Müdürü olarak eğitimcilerce anımsanan İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya ÇINAR´ın, sır bir şekilde görevden alınmasının perde arkası aralanmaya başladı.

PARALEL Yapı okullarına, denetlemelerle aman vermeyen, İMAM HATİP açılması için yoğun gayret sarf eden İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya ÇINAR´ın, Milletvekili Hilmi BİLGİN tarafından uzun uğraşlar sonucu görevden alınması hayretle izleniyor.

Kangal yöresinde sevilmeyen ve BİLGİN yüzünden Kangal´da oyların MHP´ye gittiğini dile getiren Kangallı Ak Partililer, BİLGİN´in olası listeye girmesi durumunda 2 veya 3 puanlık bir kayıbın yaşanacağını dile getiriyorlar.

PARALEL YAPI okullaşmasının 4 tanesini engelleyen Zekeriya ÇINAR´ın, aniden apar topar görevden alınması Sivas Ak Parti Teşkilatını da zora soktu. Seçim arifesinde halka bunu anlatamayacaklarını dile getiren Ak Partililer, bunun sebebinin sadece ve sadece Abdüllatif ŞENER´in prenslerinden olan Hilmi BİLGİN ve Ahmet KUZU olduğu görüşlerini belirtiyorlar.

Ahmet KUZU ile ŞENER İlişkisi hala devam ederken, KUZU´nun da yine Hilmi BİLGİN ile çok yakın bir ikili olduğu biliniyor. Zamanın Başbakanı Recep Tayyip ERDOĞAN´ı Kent Meydanında ?eşekle protesto ederek hakaret eden? KUZU´ya, BİLGİN´in sahip çıktığı da herkes tarafından biliniyor.

Zamanında Abdüllatif ŞENER´in adayı olarak İl Başkanlığı yarışına giren BİLGİN´in, yine Türkiye Partisi Eski İl Başkanı Ahmet KUZU ile her ortamda aynı hareket etmesi ise şehir kamuoyunun dikkatlerinden kaçmıyor.

Sivas Ak Parti´yi yöneten Hilmi BİLGİN ve Merkez İlçe Başkanı Ahmet KUZU´nun, seçime partiyi nasıl hazırlayacakları ise tam bir muamma.