Tarih: 01.08.2017 20:08

SİVAS Müjde Bekliyor!

Facebook Twitter Linked-in

 

SİVAS, tuhaf bir garabet ile karşı karşıya. Ankara-Sivas uçak seferlerinin olmaması tepki çekiyor. Ankara´da işi olan pek çok insan, işlerini halletmek için saatlerce yolda zaman öldürürlerken, Ankara´da bulunan Sivaslılar da şehirlerine gelmek için kısa yol olan uçak imkanından yararlanamamanın ızdırabını yaşıyorlar.

Bakanlıklar, TBMM başta olmak üzere, en üst düzey Devlet Kuruluşlarının bulunduğu  Türkiye´nin kalbi olan Ankara´ya uçak seferlerinin neden başlatılmadığı merak ediliyor.

Ankara´da öğrenim gören Sivaslı öğrencilerde bu konudan bizar olduklarını ve ailelerini görmek için kısa tatil zamanlarını yollarda heba etiklerini dile getiriyorlar.

Cumhuriyet Üniversitesi akademisyenleri de biran önce uçak seferlerinin başlatılmasının Sivas´a geliş gidişleri kolaylaştıracağını ve şehri cazip hale getireceğini vurguluyorlar.

Bu konuda tecrübeli isim olan ve Ulaştırmanın duayeni konumundaki Habip SOLUK´un, ANKARA-SİVAS uçak seferlerinin başlatılması konusunda insiyatif alması gerektiği görüşleri dile getiriliyor.

Duble yollar, hızlı tren ve daha başka pek çok hizmette emeği olan SOLUK´un, Türkiye´nin kalbi olan Ankara´ya biran önce SİVAS´tan uçak seferlerinin başlatılması için gayret etmesi arzulanıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —