Tarih: 22.05.2018 12:04

Sivas Bunu Konuşuyor!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

Ak Parti İl Başkanı Ziya ŞAHİN´in listede yer almaması şehirde konuşulan konuların başında geliyor. UZUN ZAMANDIR İL BAŞKANI olan ŞAHİN´in, listeye girememesinde iki ismin etkin olduğu kulislerde yoğun bir şekilde tartışılırken, bunlardan birinin Hilmi BİLGİN diğerinin de Sami AYDIN olduğu iddia ediliyor.

Sami AYDIN ve Hilmi BİLGİN ikilisinin son yıllarda ortak hareket ettikleri kamuoyunda biliniyor. İlk önce ŞEHRİN GÜÇLÜ SİYASİ İSİMLERİNDEN Habib SOLUK aleyhine kamuoyu oluşturan bu ikilinin, aynı zamanda Bakan YILMAZ aleyhine muhalefeti de şehirde organize ettikleri uzun zamandır Ak Parti kulislerinde yüksek sesle dillendirilen bir konu olarak akıllardaki yerini koruyor.

Siyasi hayatının son aylarını yaşayan Sami AYDIN´ın, olası Ziya ŞAHİN´in Belediye Başkanı olmasının önünü kesmek için siyasi soyutlamaya gittiği yorumları yapılırken, Hilmi BİLGİN´in de hem vekillik hem de belediye için ZİYA ŞAHİN´in önünü kesmek için elinden geleni yaptığı dile getiriliyor.

BİLGİN´in listede olmaması ve Sami AYDIN´ın da halk nezlinde puan kaybettiği son aylarda görülürken, kendi eştikleri siyasi kuyuya kendilerinin düştüğü yorumları yapılıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —