Tarih: 25.02.2017 19:18

Sivas İçin Atakta

Facebook Twitter Linked-in

 

SİVAS´ın çok önemli bir değeri olan uluslar arası devler arasında özgün yerini alarak özelde SİVAS´ı genelde ise TÜRKİYE´yi alnının akı ile temsil eden ESTAŞ, büyüyerek yoluna devam ediyor.

Uluslararası çapta teknoloji birikimi ve AR-GE sistematiği ile dikkat çeken ESTAŞ´ın şehir ve ülke için bir şans olduğu kamuoyunda biliniyor.

750 çalışanı ve 40´ın üzerinde ülkeye ihracatı olan ESTAŞ´ın, alanında dünya devleri içerisinde olduğu bilgisine ulaşıldı.

Türkiye´nin aydınlık geleceği için uzun yıllardır tırnakları ile kazıyarak bu önemli tüten ocağı ülkeye kazandıran ESTAŞ yöneticilerinin, geleceğe dair büyük hayallerinin de devam ettiği belirtildi.

Türkiye´ye karşı iç ve dış düşmanların harekete geçtiği bir zamanda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN´ın başlattığı istihdam seferberliğine kayıtsız kalmayan ESTAŞ, 130 işçi alımı ile Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´a destek verdi.

Ellerinden geldiği oranda istihdamı artırarak insanların aş ve iş bulmasına katkı sağlayacaklarını ifade eden ESTAŞ yöneticileri, daha güzel bir Türkiye için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —