Sivas Sevindi Birileri Üzüldü

Sivas Sevindi Birileri Üzüldü

YILMAZ´ın kabinede görev alması SİVAS´ta büyük bir sevinç ile karşılandı. Sivas YILMAZ´ın Bakanlığını beklerken, kabine açıklanmadan günler önce, Ak Parti içerisindeki bir gurubun, YILMAZ´ın kabinede yer alamayacağı haberlerini yaydıkları gözlemlendi.

 

Sivas´ın Meclis´teki gururu olan İsmet YILMAZ, yeni kabinenin en önemli Bakanlıklarından birine getirildi. TBMM Başkanlığı zamanında da başarılı bir performans sergileyen YILMAZ´a, Sivaslılar büyük teveccüh gösteriyorlar.

Şaibeye bulaşmamış ismi ve dürüst kişiliği ile tanınan ve sevilen YILMAZ´ın, Bakan olmamasını isteyen bir gurubun Sivas´ta, YILMAZ´ın kabinede olmayacağı söylentilerini yaymaları hoş karşılanmadı.

Ak Parti içerisinde mevcut olan bu gurubun, YILMAZ´dan rahatsız oldukları biliniyor. Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ´ın etkin olmasından dolayı, Ak Parti il teşkilatını ele geçirme emellerini gerçekleştiremeyen bu klik yapının, YILMAZ´ın Bakan olması ile şoka uğradıkları haber merkezimize gelmeye devam ediyor.

Kabinenin açıklanması sonrasında şok olan bu yapının, İl Başkanlığına nüfuz etme girişimlerini erteledikleri ve Bakan YILMAZ´ın yanında görünmeye çalıştıkları, alınan bilgiler arasında.

Ak Parti kaynakları, bu seçim zaferinden sonra Bakan YILMAZ´ın, Ak Parti Sivas teşkilatı içerisinde bir ayıklama yaparak, çalışmayıp dedikodu üreten pek çok ismi eleyeceğini dile getiriyorlar.